Simona Ionescu / Redactor Șef

A învățat asta de la mama ei. Fiica naturală a Madonnei, imaginile care au surprins internetul

A învățat asta de la mama ei. Fiica naturală a Madonnei, imaginile care au surprins internetul
Fiica Madonnei, Lourdes Leon, depășește orice limitele și apare complet dezbrăcată pentru a face reclamă unor produse.

Model consacrat, tânăra încearcă să își construiască singură o carieră dse succes, așa ca și mama sa. Ea este imaginea unui brand ce promovează poșete poziționate astfel încât să arate ca un bikini pe corpul gol al lui Lourdes. Fiica cântăreței Madonna și a actorului de televiziune Carlos Leon, stabilită la New York, a fost văzută în imagini picante pentru brandul de modă australian Dion Lee.

Fiica Madonnei s-a dezbrăcat de haine și s-a îmbrăcat în poșete

Într-unul dintre set-up-uri, ea apărea îmbrăcată într-un bikini din piele neagră cu cizme. Dar nu este vorba de un costum de baie – mai degrabă are pe ea poșete plasate cu grijă pe corp pentru a arăta ca un costum de baie. Poșeta avea lanțuri lungi argintii care ieșeau sus, în afara cadrului. Campania a fost realizată pentru noua colecție Cage Chain a brandului.

LOurdes Leon nu poartă bikini, ci își acoperă părțile intime cu poșete

Lourdes Leon s-a machiat mai puțin, în schimb purta lanțuri atașate pe părțile laterale ale ochilor. Iar într-o altă fotografie, ea chiar depășește limitele, pozând fără haine, ci doar cu o pereche de chiloți minusculi. Părul ei negru și lung și mătăsos îi cade pe spatele gol. Modelul se află la o masă de lucru cu calculator în timp ce supraveghează imaginile de la ședința foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Pe birou se află o poșetă, precum și o cană de cafea, dosare, reviste, un telefon vechi și o lampă, printre altele. În imaginile în stil „bikini”, Lourdes poartă cizme peste genunchi din piele neagră și lanțuri argintii, cu vârful deschis, iar într-o altă imagine poartă o rochie sumară de culoare bej deschis cu cizme peste genunchi asortate, în timp ce se leagănă, scrie Daily Mail.

Poșete de 1000 de dolari

Dion Lee este o marcă de designer care provine din Sydney, Australia. A fost înființată în 2009 de către directorul său de creație omonim. Poșetele brandului au un preț mediu de 1000 de dolari bucata. Renumit pentru construcția experimentală combinată cu croiala tradițională, brandul a fost un pionier al unei identități moderne pentru moda australiană.

Lourdes Leon tatonează și muzica

Tânăra își dorește și o carieră în lumea muzicii. În toamna anului trecut a lansat o nouă piesă, Cuntradiction. Tânăra în vârstă de 27 de ani cântă sub numele de Lolahol.  Cariera muzicală a fiicei Madonnei este abia la început. Lourdes Leon a lansat primul single, Lock & Key, în august. Piesa a ajuns un hit de club. Criticii muzicali nu cred că noua piesă, cu un ton mult mai lent, va avea același succes pe ringurile de dans. Lourdes este cea mai mare dintre cei șase copii ai Madonnei și singurul cu actorul cubanez Carlos Leon.


Este interesant de văzut de ce Lourdes Leon vrea să facă muzică. Ea a vorbit într-un interviu Vogue despre modul în care alții o percep ca fiică a Madonnei. „Oamenii cred că sunt acest copil bogat fără talent, căruia i s-a dat totul, dar nu sunt”, a dezvăluit ea, adăugând că și-a plătit ea însăși cursurile la facultate, neașteptând ca mama sa celebră să facă asta. A fost, și atunci, o declarație de „independență” din partea tinerei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre