Simona Ionescu / Redactor Șef

A născut fiica lui Steve Irwin, vânătorul de crocodili. Bebelușul are un nume special

A născut fiica lui Steve Irwin, vânătorul de crocodili. Bebelușul are un nume special
Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin, vânătorul de crocodili, a născut primul ei copil. Bebelușul are un nume special, pe care Bindi tocmai l-a anunțat.

Bindi Irwin, fiica în vârstă de 22 de ani a lui Steve Irwin, a născut o fetiță. Tânăra și-a anunțat sarcina în vară, pe Instagram. „Bebelușa luptătoare pentru vietățile sălbatice se va naște în 2021!”, le scria fiica lui Bindi admiratorilor ei la vremea respectivă. 

Steve Irwin

Fiica lui Steve Irwin a dat vestea cea mare pozându-se alături de Chandler, în vârstă de 23 de ani, ținând în mâini o versiune miniaturală a celebrei uniforme specifice angajaților de la Grădina Zoologică din Australia. „Eu și Chandler suntem mândri să vă anunțăm că vom deveni părinți! Este o onoare să vă împărtășesc acest moment special din viața noastră. Deși sunt încă în primul trimestru de sarcină, vrem să faceți parte din călătoria noastră și din acest nou capitol al vieții noastre de familie.” 

A născut fiica lui Steve Irwin. Ce nume poartă fetița 

Bindi a născut o fetiță sănătoasă pe data de 25 martie, iar bucuria este cu atât mai mare cu cât ziua reprezintă și aniversarea nunții ei cu Chandler Powell. „25 martie 2021. Le sărbătoresc pe cele două iubiri ale vieții mele. E aniversarea noastră de nuntă și ziua nașterii frumoasei noastre fiice”, a scris aceasta pe Instagram. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin)

Tânăra a mai dezvăluit că bebelușa poartă numele de Grace Warrior Irwin Powell.

„Războinica noastră grațioasă este cea mai frumoasă lumină. Grace poartă prenumele străbunicii mele și a unor rude din familia lui Chandler. Numele Warrior Irwin sunt un omagiu adus tatălui meu și moștenirii pe care a lăsat-o prin rolul lui incredibil de luptător pentru vietățile din sălbăticie. Numele ei de familie este Powell, iar Grace are deja un suflet la fel de bun ca al tatălui ei. Nu există cuvinte care să descrie dragostea infinită din inimile noastre pentru fetița dulce pe care abia am adus-o pe lume. A ales ziua perfectă pentru a se naște și ne simțim extrem de binecuvântați”, a transmis proaspăta mămică. 

Bindi și Chandler Powell s-au cunoscut la Australia Zoo în 2013, pe când ea avea 13 ani, iar el 15 ani. De atunci, formează un cuplu solid, care promovează activ grija pentru animalele sălbatice.

Foto: Facebook

El este bărbatul cu care se va mărita Cristina Cioran

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre