Simona Ionescu / Redactor Șef

A schimbat locul, a schimbat și norocul. Din ce trăiește fosta prezentatoare TV, Rocsana Marcu

A schimbat locul, a schimbat și norocul. Din ce trăiește fosta prezentatoare TV, Rocsana Marcu
Fosta prezentatoare TV Rocsana Marcu s-a făcut femeie de casă. După ce a renunțat definitiv la televiziune, a început o nouă viață la Londra.

Rocsana Marcu a făcut dezvăluiri incredibile despre viața pe care o trăiește departe de România. Care e acum meseria fostei vedete.

A lăsat România pentru Anglia. Din ce trăiește fosta prezentatoare TV, Rocsana Marcu

Cu patru ani în urmă, fosta prezentatoare Rocsana Marcu a dispărut din lumea reflectoarelor și a început o viață nouă la Londra. Cu ce se ocupă acum cea consideră odinioară una dintre cele mai sexy femei din România? A devenit agent imobiliar și chiar a făcut și studii în acest domeniu.

„Acum urmez un curs ca să mă specializez în obținerea finanțării”

„Când vorbim de imobiliare vorbim, de fapt, despre relația dintre oameni dintr-o perspectivă de afaceri. Și eu știu să relaționez cu oamenii, măcar prin prisma faptului că am fost prezentator TV atâția ani și că am experiență pe scenele muzicale. (…)

Am absolvit cursurile de agent imobiliar, acum mai fac unul ca să mă specializez și în obținerea finanțării. În plus, îmi place ceea ce fac, mai ales că mă pot ocupa și de fetițele mele. Sunt doar colaborator al unei agenții, nu lucrez altfel”, a mărturisit Rocsana Marcu pentru fanatik.ro.

Potrivit click.ro, aceasta a ales Anglia din două motive bine întemeiate: prieteni mulți și oportunități pentru a face bani. Dar Rocsana mai câștigă bani și din închierea vilei pe care o are în Pipera.

În 2020 a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre fetițe

Viața Rocsanei Marcu a fost una plină de suișuri și coborâșuri. Vedeta are două fetițe cu doi bărbați diferiți, iar în martie 2020, după zece ani de luptă prin tribunale, a câștigat procesul cu tatăl primului copil, Mayra.

Împricinatul a fost Adrian Ștefan Iliescu, nimeni altul decât băiatul fostului primar din Giurgiu cu care a avut o relație scurtă în anul 2016. Drept urmare, acesta este obligat să-i plătească Rocsanei retroactiv pensie alimentară.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre