Absentă de la festivitățile regale, Meghan Markle face drumeții fără prințul Harry

Absentă de la festivitățile regale, Meghan Markle face drumeții fără prințul Harry
A refuzat categoric să participe la încoronarea regelui Charles, preferând să se plimbe în apropierea conacului Montecito.

Meghan Markle a fost însoțită în excursia în aer liber de prietenii ei, Markus Anderson și Heather Dorak.

Îmbrăcată așa cum puțini au văzut-o, într-un maieu negru, colanți în aceeași nuanță, bocanci, cu o pălărie pe cap și o jachetă kaki, pe care a legat-o în jurul taliei, Meghan Markle a preferat să ia contact cu natura, mai fericită ca niciodată. Fără nici un regret că n-a fost alături de soțul său la încoronarea socrului.

Meghan Markle, așa cum puțini au văzut-o până acum

Cine sunt prietenii alături de care Meghan a plecat în drumeție

Pe Markus Anderson și Heather Dorak, cei doi prieteni alături de care a plecat la plimbare, Meghan îi cunoaște de mulți ani. Markus deține o funcție de conducere la clubul privat pentru membri Soho House și o știe pe Meghan de când aceasta se afla în Toronto, Canada, pentru filmările la serialul TV „Suits”.

Heather a fost instructorul de pilates și yoga al lui Meghan timp de mai mulți ani, cele două apărând adesea pe rețelele de socializare ale soției lui Harry, înainte ca aceasta să-și închidă conturile.

Meghan Markle, la plimbare în natură alături de doi prieteni buni

Regele Charles, omagiu emoționant în cinstea nepotului său, Archie

Harry a petrecut în Marea Britanie doar 28 de ore și 42 de minute. După încoronarea lui Charles, el a urcat imediat în avionul spre California. Deși a fost invitat să ia masa cu Familia Regală, prințul a preferat să plece imediat la soția și copiii săi, mai ales că micuțul Archie își serba cel de-al patrulea an de viață.

Prințul Harry, la încoronarea regelui Charles

Sursele spun că regele a fost trist că nu l-a avut alături pe fiul cel mic și la Palatul Buckingham, a închinat un pahar pentru Archie, aducându-i un omagiu emoționant nepotului de care, mai mult ca sigur, că îi este dor.

Momentul emoționant a avut loc la o reuniune privată a familiei la palat, după încoronarea sa la Westminster Abbey și apariția la balcon cu regina Camilla. Archie a venit pe lume în anul 2019, iar doi ani mai târzu, ducii de Sussex au devenit părinții micuței Lilibet Diana.

Foto: Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre