Moment  de sinceritate: prințul Harry spune că psihedelicele sunt o parte „fundamentală” a vieții lui

Moment  de sinceritate: prințul Harry spune că psihedelicele sunt o parte „fundamentală” a vieții lui
Prințul Harry a vorbit recent deschis despre utilizarea recreațională a psihedelicelor, dezvăluind, sâmbătă, în timpul unei conversații online cu expertul în traumatologie Gabor Maté, că drogurile l-au ajutat să facă față traumelor sale.

„(Drogurile) au fost curățarea parbrizului, îndepărtarea filtrelor vieții – aceste straturi de filtre – mi-au îndepărtat totul și mi-a adus o senzație de relaxare, ușurare, confort, o ușurință pe care am reușit să o rețin pentru o perioadă de timp. timp”, a împărtășit prințul Harry în intervenția sa.

Sâmbătă seara avut loc conferința online a prințului Harry și a expertului în expertul în traumatologie Gabor Maté, mijlocită de Penguin Random House, editura care a publicat cartea celui dintâi, Spare.  Astfel, prințul Harry a fost alături de medicul Gabor Maté, autor al bestsellerului Mitul normalității. Trauma, boală și vindecarea într-o cultură toxică , pentru o conversație intimă, despre pierdere și despre importantă vindecării personale. Publicul din toată lumea a putu urmări conferința, online, consta unei taxe de 35 de lire sterline.

A început cu cocaină și a continuat

„Am început să o fac în mod recreațional și apoi am început să realizez cât de bine a fost pentru mine”, a adăugat Harry cu referire la consumul de droguri despre care a mai susținut: „Aș spune că este una dintre părțile fundamentale ale vieții mele care m-a schimbat și m-a ajutat să fac față traumelor și durerilor din trecut.” Prințul Harry a vorbit despre utilizarea lui recreațională a psihedelicelor care, arată el, l-au ajutat deoarece „deblochează atât de mult din ceea ce am suprimat”.

Soțul lui Meghan Markle a recunoscut recent că a consumat alte droguri – cum ar fi cocaina și marijuana – în cartea sa-bombă, Spare, care a fost lansată în ianuarie. Ducele de Sussex a spus că drogurile l-au ajutat „să facă față traumelor și durerilor din trecut”.

În memorii, și-a amintit felul în care tabloidele britanice l-au portretizat pe tatăl său, regele Charlesal III-lea, ca pe un „tată necăsătorit îndurerat care se confrunta cu un copil de bani gata care a ajuns la droguri” când Harry avea 17 ani. Era perioada în care trăgea cocaină. Prima dată a încercat în „casa de țară a cuiva, în timpul unui weekend de filme. Mi s-a oferit o linie și am mai făcut câteva de atunci”. Prințul Harry a continuat cu cocaina  care  „l-a făcut să se simtă diferit”, despre care spune că a fost „scopul său principal”.

Povestea bizară a ciupercilor halucinogene din casa unei actrițe celebre

Un episod ciudat apare în Spare. Prințul Harry a mai scris despre cum a luat ciuperci halucinogene în timp ce participa la o petrecere în casa lui Courtney Cox. Harry a povestit că au mai venit niște prieteni, iar el ar fi descoperit o cutie de „ciocolată cu ciuperci cu diamant negru”.

„Eu și perechea mea am luat mai multe, le-am înghițit, le-am spălat cu tequila”, a scris Harry, înainte de a-și povesti halucinațiile, care au inclus un coș de gunoi care se transforma într-un cap. „Am călcat pe pedală și capul a deschis gura. Un rânjet imens deschis. Am râs”, a adăugat el.

Courtney Cox susține  însă că nu ea a fost cea care i-a furnizat prințului psihedelicele. „Nu spun că au fost ciuperci!, a spus fosta actriță din Friends în vârstă de 58 de ani, pentru Variety. Cu siguranță nu le-am dat eu”.

Sursa vfoto: Instagram

Recomandarile noastre