Simona Ionescu / Redactor Șef

Accident grav la filmările pentru „Clanul”. Codin Maticiuc: „Curgea sângele și eu încercam să feresc să nu-mi curgă pe adidașii de joc”

Accident grav la filmările pentru „Clanul”. Codin Maticiuc: „Curgea sângele și eu încercam să feresc să nu-mi curgă pe adidașii de joc”
Actorii fantasticului serial „Clanul” nu fac rabat de la nimic când e vorba să filmeze așa cum scrie la carte. Din nefericire, se mai întâmplă și accidente.

Codin Maticiuc a trecut prin momente grele la una dintre scenele din „Clanul”. Actorul a povestit prin ce a trecut.

Totul a început când trebuia să sară printr-un geam deschis. Din nefericire, s-a tăiat foarte tare în timpul acestei scene, iar sângele a început să curgă din ce în ce mai mult. Chiar dacă a pierdut destul de mult sânge, din fericire, rana n-a fost atât de gravă și situația s-a remediat.

Codin Matiuc și Theo Rose în „Clanul”

„M-am tăiat la una dintre duble, într-un colț de table dintr-un perete”

„Mi s-a părut funny la un moment dat, m-am tăiat, nu știu dacă se mai vede semnul, uite, eram într-o scenă… cu acțiune. Săream printr-un geam, deschis, nu-ți imagina că săream printr-unul de sticlă, dar săream, prin geam, mă puneam la pământ, eram cu Theo Rose într-o situație, cu împușcături, cu pistoale… Și m-am tăiat la una dintre duble, într-un colț de table dintr-un perete. M-am ridicat și m-am sprijinit. Și a început să curgă sânge.

„N-a fost ceva îngrozitor, dar curgea sânge destul de mult”

Vezi că nu e foarte mare tăietura, dar sânge a curs destul de mult. Probabil a fost tăietură mai adâncă sau o zonă mai vascularizată. N-a fost ceva îngrozitor, dar curgea sânge destul de mult. Și eu încercam să feresc să nu-mi curgă pe adidașii de joc, nu puteam să mi-i murdăresc de sânge și să filmăm. Că încă nu trăsesem dublele, puteau să fie secunde dinainte. Nu poți fi când murdar, când nemurdar.

„Aaa, curge sânge! Lasă așa! Joacă așa! Sari acum cu sânge, sânge peste tot, stropești”

Țineam mâna într-un fel ca să nu-mi murdăresc hainele și adidașii de joc și unul dintre regizori zice: Aaa, curge sânge! Lasă așa! Joacă așa! Sari acum cu sânge, sânge peste tot, stropești’. M-am uitat la el și am zis „N-ai vrea să închidem rana asta ca să nu mă infectez și să aducem sânge fals, cum mai facem?”. De ce trebuie să împroști cu sângele meu peste tot, adică n-ai vrea să nu mă infectez… Ba da, ba da, ai dreptate. Ne-am amuzat”, a povestit Codin Maticiuc într-un podcast.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre