Simona Ionescu / Redactor Șef

Aceasta e ultima fiță în modă, Meghan Markle dă tonul. A trecut la plasă de rafie

Aceasta e ultima fiță în modă, Meghan Markle dă tonul. A trecut la plasă de rafie
De când a devenit iubita și apoi soția Prințului Harry, Meghan Markle a dovedit că nu se uită la bani atunci când vine vorba să își aleagă hainele, accesoriile sau bijuteriile. Mereu a purtat haine și accesorii scumpe, nu o dată fiind criticată pentru lejeritatea cu care cheltuie, în comparație cu cumnata ei  mult mai cumpătată, Kate Middleton, actualmente Prințesă de Wales.

Meghan Marlkle a lansat trenduri, iar acum dă tonul ultimei fițe în moda de lux: plasa de rafie de câțiva zeci de lei. Meghan Markle a fost surprinsă asortând o eșarfă Hermès cu geanta de 80 de ori mai ieftină, făcută din rafie, mai exact dintr-un fost  sac de făină.

Ea și-a etalat stilul relaxat de călătorie când a sosit luni în Atlanta cu Prințul Harry, după o vacanță în Caraibe. Ducesa de Sussex purta o rochie maxi neagră lejeră, cu câteva accesorii de designer – și o paporniță de 15 dolari, cumpărată în călătoria ei, pe care scria „Crema insulelor”. Altfel, merită explicat cât a costat restul ținutei lui Meghan Markle, soția Prințului Harry.

Meghan Makle s-a întors din vacanță purtând o plasa de umăr care nu costă nici 100 de lei (Sursa foto: Instagram)

Aceasta a îmbrăcat o rochie Bleusalt cu mâneci lungi, care costă 220 de dolari, purtând un șal Hermès Brides de Gala (1.218 dolari) la gât și sandalele Oran (700 de dolari) de la aceeași casă de modă franceză de lux. Ducesa de Sussex a coborât din avion având o pălărie de paie în mână și ochii cu ochelari de soare negri, scrie Page Six.

Meghan Markle dă tonul ultimei fițe în modă

Plasa de rafie „Crema insulelor”, care a fost creată de echipa mamă / fiică Alethea și Bernice John de la A&B Boutique, conform site-ului web Seven Council Fires Native Art, este realizată din saci de făină reciclați cu marca „Cream of the Islands”. Plasa reciclată s-a vândut rapid datorită „efectului Meghan”.

Imediat ce ducesa a apărut purtând-o, toate fanele ei și-au dorit una. Pe site se găsește și o versiune mai mare a paporniței, disponibilă la același preț. Momentan, mai sunt foarte puține plase disponibile, dar se pot face pre – comenzi care vor fi livrate doritorilor de la mijlocul lunii noiembrie.

Ducesa combină piese de mii de dolari cu unele ieftine

Nu este prima dată când în ultimele zile, Meghan Markle a optat pentru un look în care îmbină piese extrem de scumpe cu unele ieftine. Acesta pare a fi noul trend căruia i se dedică ducesa. Ea a fost surprinsă purtând  o pereche de pantofi sport Hermès de 790 de dolari, combinând în restul ținutei blugi negri skinny Frame și un pulover J.Crew fără mâneci (98 de dolari), în timpul Jocurilor Invictus din septembrie, la care a participat în Germania.

La Jocurile Invictus din Germania, Meghan markle a purtat un Compleu de la Zara (Sursa foto: Instagram)

De asemenea, ea a dat o notă personală unui costum cu pantalon scurt Zara în timpul evenimentului, adăugând sandale negre Saint Laurent (725 de dolari) și un nou pandantiv din aur Brilliant Earth (995 de dolari) cu semnul ei astrologic.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre