Ce se ascunde în poșeta Anamariei Prodan! Fițe de milionară?

Ce se ascunde în poșeta Anamariei Prodan! Fițe de milionară?
Anamaria Prodan le-a dezvăluit celor care o iubesc care sunt lucrurile de care nu se poate despărți.

Transparentă ca de obicei, Anamaria Prodan face mereu deliciul publicului curios.

Ghici ce se ascunde în poșeta de fițe a Anamariei Prodan. Cine s-ar fi gândit la asta

Cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan a postat pe contul său de socializare un filmuleț, în care le-a arătat fanilor săi care sunt obiectele care-i nu lipsesc niciodată din geantă. Vedeta nu poate să plece de acasă dacă nu are măcar o ciocolată, dar și parfum, două telefoane, bani, elastice de păr, bomboane. Și bineînțeles, broasca care îi poartă noroc și fără de care nu pleacă nicăieri.

Acte de caritate pentru spitalele din România

Și pentru că este o persoană extrem de generoasă, care iubește la nebunie copiii, Anamaria Prodan s-a gândit să-i dea o mână de ajutor și lui Codin Maticiuc. Am renovat secția de hematologie pediatrică de la Fundeni, renovăm la Piatra Neamț, Tecuci, facem în toată țara tot felul de acțiuni. Vreau să știți treaba asta despre noi și avem un număr de SMS la care voi puteți să ajutați. 8845, cu mesajul Facem”, au spus cei doi într-o postare pe contul de Tik Tok.

Cine o coafeză pe afaceristă

De asemenea, Anamaria Prodan a ținut să le spună tuturor și cine este stilistul care are răbdare cu ea și reușește să-i coafeze cum scrie la carte podoabă capilară. De aceea, a mai făcut un film în care apare în superba locuință alături de prietenul său, Adrian Pescariu. „Doar el are cea mai mare răbdare cu mine și mă face mereu perfectă.

Momentul meu de relaxare între filmări și întâlniri”, au fost cuvintele sexy impresarei. Bineînțeles, nu a fost lăsat deoparte nici celebra ei pisică fără păr, care e mai fericită ca niciodată, într-un pat luxos, învelită într-o pătură de cea mai bună calitate.

Sursă foto: tik tok