Simona Ionescu / Redactor Șef

Această rugăciune puternică a părintelui Argatu alungă toate farmecele și blestemele. Se rostește 9 zile și face minuni

Această rugăciune puternică a părintelui Argatu alungă toate farmecele și blestemele. Se rostește 9 zile și face minuni
Tot mai multe persoane se plâng în ultima perioadă că sunt atacate de energii malefice. Rugăciunea părintelui Argatu vă scapă de nenorociri.

Simțiți că sunteți atacați energetic? Nu mai stați pe gânduri și începeți să citiți rugăciunea lăsată moștenire de părintele Argatu. Diferența e uriașă.

Această rugăciune puternică a părintelui Argatu alungă toate farmecele și blestemele. Se rostește 9 zile și face minuni

Se spune că nu există om care să nu aibă probleme, dar când acestea devin de nerezolvat, Dumnezeu acționează. Renumitul preot Argatu ne învață ce să facem. Acesta a lăsat întru eternitate un ritual care trebuie ținut când aveți farmece și vrăji. Potrivit Ortodoxia, e vorba de o rugăciune extrem de puternică care se citește timp de 9 zile. În această perioadă trebuie să țineți post negru. Cine nu poate, să țină postul până la ora 18.00 și să mănânce doar o dată pe zi.

Faceți în fiecare zi 40 de metanii

„Astfel, timp de 9 zile postește, iar lunea, miercurea și vinerea ține post negru până la ora 24.00. Dacă nu poți sta nemâncată până la miezul nopții, ține postul până la orele 18.00 sau, și mai bine, până la 21.00 și mănâncă numai o singură dată, evident, alimente de post.

În fiecare din cele 9 zile, fă 40 de metanii și rostește rugăciunea Tatăl Nostru de mai multe ori, a spus părintele Argatu.  De asemenea, între orele 22.00-24.00 se vor așeza 9 în formă de cruce care se vor aprinde.

“Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi”

„Lipește-le pe o tavă, o placă de faianță sau o cărămidă și, foarte important, lasă-le să ardă complet. “Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (aici, rostești numele tău), apără-mă!

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmaşul meu (numele vrăjmașului), dezleagă-le! Dezleagă şi întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă şi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele tău), iartă-mă!

Dezleagă, Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălţăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere şi spor, etc. (aici completezi cu tot ce crezi că ţi-a fost legat). Amin!”, a spus părintele Argatu.

Sursă foto: youtube

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre