Simona Ionescu / Redactor Șef

Acesta este marele vis al lui Florin Călinescu. Nimeni nu a știut asta până acum

Acesta este marele vis al lui Florin Călinescu. Nimeni nu a știut asta până acum
Toată lumea îl știe ca fiind prezentator și actor, însă Florin Călinescu are o pasiune uriașă. Ce vrea să facă.

Are o mare dorință și spune că va face tot ce va putea ca să și-o împlinească. Ce are de gând Florin Călinescu.

Acesta este marele vis al lui Florin Călinescu. Nimeni nu a știut asta până acum

Florin Călinescu a făcut dezvăluiri cu adevărat ieșite din comun. Și acestea nu se referă la vreo nouă emisiune. Actorul are un alt gând, greu de bănuit de cineva. Îndrăgostit grav de sportul rege, Călinescu vrea să-și facă o echipă de fotbal. Într-un loc drag sufletului său, unde-și are originile, Timișoara. De altfel, Florin a făcut și primul pas. Acesta spune că a demarat sondaje de opinie printre locuitorii orașului, iar răspunsurile au fost cele așteptate.

„Să mor într-un fotoliu cu rotile, să văd Timişoara câştigând o dată campionatul României”

„Nu trebuie să mă stabilesc aici, am casa mea aici. Asta e visul meu. Să mă întorc acasă şi să fac o echipă de fotbal. Una ca FC Barcelona. Să se cheme FC Timişoara. Să mor într-un fotoliu cu rotile, să văd Timişoara câştigând o dată campionatul României. Fără echipă de fotbal, Timişoara e moartă.

Îşi face echipă Clinceni, Mioveni, Voluntari… Timişoara, care se dă exemplul României, să nu poată face o investiţie, nu pot înţelege. E vorba şi de suporteri. I-am mai întrebat o dată, câţi iubesc echipa în oraşul ăsta. Mi-au răspuns că sunt şi 200.000. Daţi măi un euro fiecare. Dacă ar pune un euro fiecare, s-ar putea face o echipă. Dar fără orgolii”, a afirmat Florin Călinescu pentru Adevărul.

Florin Călinescu e trist pentru că orașul nu e exploatat cum trebuie

În altă ordine de idei, Călinescu are o mâhnire, pentru faptul că Timișoara nu mai arată ca altădată. Și, din păcate, spune vedeta, nu este exploatat așa cum ar trebui. Chiar și așa, el spune că va veni toată viața la Timișoara. „E o mare nefericire. Să nu mai aud povestea cu miticii, când aici sunt costici.

Din păcate trebuie să remarc un lucru, de altfel e valabil pentru toată România. Când e vorba de alegeri, întotdeauna îi regretăm pe ăia dinainte. Problema mea cu Timişoara e că în momentul în care nu mai sunt părinţii pe lumea asta, nu mai sunt nici mulţi dintre prieteni, lucrurile se schimbă… Pentru mine multe lucruri dragi trăiesc prin oameni, rude, prieteni etc.

Mă plimb într-un oraş, ştiu că se cheamă Timişoara, dar nu mai e ce a fost… Am citit că se demolează şi Flora, aproape că îmi vine să pun punct. Dar o să vin toată viaţa la Timişoara. Clădirile astea noi şi înalte nu fac parte din nostalgia oraşului meu. Nu însemnă că Timişoara trebuie să rămână un sat. Dar ce caută turnurile astea? Mi-e că le văd talibanii ăia şi o să vedem intrând avioane în ele”, susține Florin Călinescu.

Sursă foto: instagram, evz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre