Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorii din Clanul – Denis Hanganu și Marian Olteanu, luați la întrebări într-un mini interviu. Diseară, personaj nou în serial

Actorii din Clanul – Denis Hanganu și Marian Olteanu, luați la întrebări într-un mini interviu. Diseară, personaj nou în serial
Duminica aceasta se pregătește să intre în scenă un nou personaj: Sofia, soția lui Constănțeanu. Până diseară la ora 20.00, cițiți un mini interviu cu personajele „Tudor” și „David”, doi vasluieni frumoși și simpatici.

Vor afla curând Tudor și David că sunt frați? Vera (Theo Rose) și David (Marian Olteanu) se vor întoarce împotriva lui Tătuțu (George Mihăiță)? Cum va acționa Tudor (Denis Hanganu) de acum încolo? Va fi pe cont propriu sau va reveni la sentimente mai bune față de Costoiu? Acestea sunt întrebări pe care le pun fanii serialului de la Pro TV pe paginile de Facebook care promovează Clanul.

Denis Hanganu și Marian Olteanu, au participat la un test fulger, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”. Fanii au putut aflat lucruri mai puțin cunoscute despre tinerii actori, despre cum sunt ei în viața reală.

Au început cu o scurtă prezentare fiecare. Amândoi sunt din celebrul județ Vaslui.

Denis Hanganu și Marian Olteanu, doi vasluieni luați la întrebări

„Sunt Denis Hanganu, asta ar fi pe scurt. Altfel, sunt actor, sunt crescut la granița cu Republica Moldova, vin din Albița, județul Vaslui. Sunt mândru că vin de acolo, pentru că locul acela reprezintă ceva pentru mine și eu pentru el”.

Actorul e fan cartofi prăjiți cu carne și mâncare fast-food, chiar dacă știe că nu e sănătos. Ar mânca și un an numai asta.

„Salut, sunt Marian Olteanu și mă cheamă și Gabriel. Sunt din Vaslui. Suntem frați de județ. Am jucat 8 ani fotbal. Am descoperit teatrul, filmul și am ajuns până aici. Am și o glumă pe tema asta: „Sunt din Vaslui, unde apă și lumină nu-i”. 

Și Marian Olteanu și Denis Hanganu au fost întrebați ce preferă: Bani sau celebritate?

Denis a răspuns: Bani, că celebritatea vine pe urmă, în timp ce Marian are o poinie contrară: Celebritate, că banii vin pe parcurs.

Ești prost dacă… – a fost o altă întrebare adresată celor doi tineri actori.

Denis: Ești prost dacă insiști, ești prost rău.

Marian: Ești prost dacă nu ai ceva de spus atunci când ești luat peste picior în mod gratuit.

Ești român dacă…

Denis: Dacă îți place micul.

Marian: Dacă ții cu Hagi.

Ești actor dacă…

Denis: Ești actor dacă joci, cu cât joci mai mult ești mai actor.

Marian: Ești actor dacă mergi pe stradă și stai la semafor și începi să-ți repeți în cap niște texte.

Ești celebru dacă…

Denis: Dacă atenția lumii e îndreptată către tine.

Marian: Dacă te duci la magazin să îți iei apă și vânzătoarea vrea să facă un selfi cu tine.

Cine este noul personaj din Clanul

A preluat Clanul ”Constănțeanu” după moartea soțului, iar în episodul din această seară o vom cunoaștem pe Sofia Tobă.

Actrița care va fi „femeia frumoasă de pică”, după cum o descrie Bebe Măcelaru – Tătuțu, este Maria Obertin. Publicul o știe și din serialul Vlad, difuzat tot la Pro Tv, dar și din alte producții.

Iată fișa de personaj a Sofiei Tobă, interpretată de Maria Obertin.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre