Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorii Sofia Vergara și Joe Manganiello au tras o spaimă zdravănă. Cine a fost salvatorul

Actorii Sofia Vergara și Joe Manganiello au tras o spaimă zdravănă. Cine a fost salvatorul
Un necunoscut s-a infiltrat pe proprietatea Sofiei Vergara și a lui Joe Manganiello. Acesta pretindea că îl cunoaște pe fiul Sofiei, Manolo.

Sofia Vergara este noul jurat la America’s Got Talent

Știrea despre o întâmplare neplăcută vine după ce actrița născută în Columbia s-a alăturat emisiunii America’s Got Talent în calitate de nou jurat, alături de Simon Cowell, Howie Mandel și Heidi Klum, după ce actrița a ieșit din sitcom-ul  ABC Modern Family, după 11 sezoane.

Sofia Vergara și Joe Manganiello, victimele unei spargeri

Vedeta din Modern Family în vârstă de 48 de ani și soțul ei în vârstă de 45 de ani au fost victimele unei spargeri. Când un agent de securitate din zona exclusivistă unde își au locuința a reperat un individ pe care l-a suspectat ca fiind un hoț, acesta a susținut că îl cunoaște pe fiul Sofiei, Manolo, în vârstă de 28 de ani.

Oamenii legii au declarat că Sofia și Joe s-au confruntat cu un șoc atunci când au aflat că bărbatul a intrat pe proprietatea lor, săptămâna trecută la prânz. Suspicios, agentul de securitate a cerut sprijin din partea poliției. După ce individul a refuzat să plece în liniște, a fost arestat și acuzat de intrarea abuzivă într-o proprietate privată. Se pare că hoțul nu a reușit să pătrundă în casă și să fure ceva.

După spaimă vine bucuria unei petreceri

Între timp, Sofiea Vergara și Joe Manganiello vor sărbători cea de-a cincea aniversare a nunții la sfârșitul acestui an. Cei doi au început să se întâlnească din anul 2014 și s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă din Florida, în noiembrie 2015.

„Știam destul de repede că pot avea încredere în ea și ea știa destul de repede că poate avea încredere în mine. Am fost capabil să-i pun dorințele înaintea celor ale mele, oricare ar fi acestea, și ea a fost capabilă să facă același lucru. Odată ce ai asta, nu mai renunți”, a declarat Manganiello într-un interviu recent.

Sursă foto: Instagram, Google Image

Jennifer Aniston și lecția ei pentru noua iubită a lui Brad Pitt. Și-a șocat fanii cu imaginea ei!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre