Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul George Burcea a renunțat la apartamentul închiriat în New York. S-a mutat în buricul Capitalei. Iată motivul

Actorul George Burcea a renunțat la apartamentul închiriat în New York. S-a mutat în buricul Capitalei. Iată motivul
Andreea Bălan e mai fericită ca niciodată alături de noul iubit, tenismanul Victor Cornea și a plecat la Stuttgart să-l susțină.

La rândul său, George Burcea se pregătește să-și ia fetele și toată luna iulie să le ducă în cele mai frumoase locuri. E decizia instanței ca 30 de zile micuțele să stea alături de tatăl lor.

Potrivit unui apropiat al actorului, el le va duce în primul rând la Botoșani, la mama sa, de care e extrem de apropiat. „Bunicii paterne îi este foarte dor de nepoatele sale, singurele care locuiesc în România. Abia așteaptă să petreacă timp cu ele.

George le va duce și la Botoșani, acolo unde locuiește mama sa, de care este foarte apropiat”, a declarat sursa pentru Cancan. Acesta e și motivul pentru care George a renunțat la apartamentul în care a locuit câteva luni la New York alături de Viviana Sposub.

Minunile lui George Burcea

Și-a luat apartament în Piața Romană

Pe de altă parte însă, tot sursa susține că actorul și-ar fi luat apartament cu două camere în Piața Romană pentru a avea mai mult spațiu pentru fetițe. „A căutat să se mute tocmai pentru a avea mai mult spațiu pentru fiicele sale și a nu mai fi nevoit să piardă mult timp în trafic atunci când are treabă în centru. Copilele au fost deja în noua sa locuință”, a mai spus sursa.

Se va întoarce în America

La sfârșitul verii, George și Viviana se vor întoarce în America, unde fostul soț al Andreei Bălan vrea să-și facă o carieră. După rolul majordomului Lurch pe care l-a avut în serialul Wednesday, în care joacă și Catherine Zeta Jones, George Burcea e pe cai mari și are chiar și un agent în America care se ocupă de el.

Actorul a fost prezent la lansarea oficială a filmului, a dat autografe la Los Angeles, apoi a plecat alături de colegi în Costa Rica să-și cunoască fanii și e tare fericit de cum s-a schimbat viața sa.

Și viața Andreei Bălan s-a schimbat. Acum se iubește cu un tenismen consacrat, Victor Cornea, și ultimul ei mesaj pe Instagram, după ce presa a publicat știrea. a fost: „Sunt mai fericită ca niciodată”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre