Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul Michele Morone, protejat la București de o gorila arțăgoasă. A speriat o femeie în Centrul Vechi. Video

Actorul Michele Morone, protejat la București de o gorila arțăgoasă. A speriat o femeie în Centrul Vechi. Video
Trebuia să fie o seară normală în Capitală, însă lucrurile au luat o turnură agresivă. Un star internațional a ajuns în București, iar ce i s-a întâmplat pe stradă unei femei, a întrecut orice așteptare.

Michele Morone, cunoscutul actor și cântăreț italian și-a făcut apariția în București, ieri seară. A dat o tură prin Centrul Vechi, protejat atent de o gorila arțăgoasă. Așa fioros era bodyguardul angajat, încât a  speriat o femeie. Aceasta și-a surprins entuziasmată vedeta preferată într-un clip cu telefonul.

@alexarsandrina Michele Morrone in Bucuresti #michelemorrone ♬ sunet original – alexarsandrina

„Nu o să vă vină să credeți cine e în fața mea”, spune aceasta. Apoi și-a continuat drumul spre casă, însă lucrurile au degenerat. Gorila starului de cinema a intervenit imediat. „Mi-a zis: Stop following me! (Nu mă mai urmări). Chill man (Liniștește-te, omule), merg acasă. Apoi a venit el în spatele meu până în Centrul Vechi”, a relatat bucureșteanca. Ea spune că a vrut să dialogheze cu starul, dar s-a temut de gorila acestuia. „Mai un pic și mă lua pe sus”, a mai menționat tânăra.

Michele Morone, protejat la București de o gorila arțăgoasă

Michele Morrone a devenit faimos la nivel mondial după rolul principal din filmul cu tentă erotică „365 de zile”, care a făcut senzație pe glob. În prezent, actorul italian este unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, având milioane de fane. Pe rețelele sociale se bucură de o comunitate de 15 milioane de urmăritori.

În trecut, Michele a fost căsătorit cu o tânără din Liban, designer, relație din care au rezultat doi băieți: Marcus și Brando. După patru ani, căsnicia lor s-a încheiat. După succesul filmelor, au apărut numeroase zvonuri despre relațiile sale, însă Michele nu a confirmat nimic legat de presupusele legături cu Anna-Maria Sieklucka, colega sa de platou, sau cu Selena Gomez.

Italianul a venit pentru „cea mai sexy antrenoare de fitness din România”

Relația cu adevărat serioasă, după divorț a fost cu frumoasa Moara Sorio, artist vizual. În timp ce fanii actorului așteptau o cerere în căsătorie și nunta, Michele Morone  s-a despărțit de artistă și, mai nou, formează un cuplu cu Bogdana Tancău, o tânără aclamată ca fiind „cea mai sexy antrenoare de fitness din România”, după cum scrie presa.

De altfel, Michele Morone nu era singur în plimbarea sa prin Centrul Vechi, ci alături de el se afla românca despre care se spune că e noua sa iubită și motivul pentru care a ajuns în București.

Michele a împărtășit pe rețelele sociale, unde este urmărit de peste 15 milioane de oameni, imagini din București, inclusiv dintr-o cafenea, stârnind uimirea românilor de pretutindeni. Inițial, internauții au speculat că vizita ar putea fi legată de noi proiecte profesionale, dar au rămas surprinși când au aflat adevăratul motiv: vizita la iubita sa.

Michele și Bogdana, mesaje cu subînțeles din Mykonos

Deși actorul nu a postat încă fotografii cu Bogdana, el a lăsat să se înțeleagă că a fost impresionat de arhitectura și istoria Centrului Vechi al Bucureștiului, precum și de muzeele din capitală.

Michele Marone
Acum două săptămâni Michele Marone trăia momente „de neuitat” în Mykonos (Instagram)

Bogdana deține propria sală de fitness în Capitală și se bucură de o carieră de succes. De asemenea, ea este pasionată de călătorii și profită de orice ocazie pentru a explora noi destinații. Acum două săptămâni amândoi erau în vacanță, în Grecia, însă doar actorul a menționat locul în postările de pe rețelele sociale.

El s-a fotografiat călare, la bustul gol, însă ceea ce a scris alături de imagini e cu adevărat demn de reținut în povestea  noii sale idile. „Mykonos 10/08/24, I’ll never forget” (Mykonos 10/08/24, nu voi uita niciodată).

Și Bogdana Tancău posta imagini din vacanță, în fix aceleași zile, cu mesaje ascunse (Instagram)

Pe de altă parte, Bogdana Tancău a postat și ea imagini din vacanța însorită. „We can’t control the wind,but we can always adjust the sails” (Nu putem controla vântul, dar putem regla oricând pânzele), a menționat antrenoarea de fitness într-una din cele două postări ale sale. În cealaltă face referire la „good times and tan lines” (momente bune și linii de bronz).

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre