Simona Ionescu / Redactor Șef

Elton John, probleme serioase din cauza unei infecții severe la ochi. Ce se întâmplă acum cu celebrul artist

Elton John, probleme serioase din cauza unei infecții severe la ochi. Ce se întâmplă acum cu celebrul artist
Elton John le-a transmis fanilor că a avut o infecție foarte puternică la un ochi și are doar „vedere limitată”. Aceasta nu a fost singura problemă de sănătate cu care s-a confruntat Elton John în acest an

Elton John a vorbit despre lupta sa cu o infecție severă care i-a afectat vederea. Există și o veste bună, spune cântărețul: se va vindeca.

Elton John: „Mă vindec, dar este un proces extrem de lent”

Într-un mesaj împărtășit pe rețelele de socializare, cântărețul a împărtășit că, pe parcursul verii, el „s-a confruntat cu o infecție oculară severă”, lăsându-l cu „doar o viziune limitată într-un ochi”.

„Mă vindec, dar este un proces extrem de lent și va dura ceva timp până când vederea va reveni la ochiul afectat”, a explicat el. John și-a exprimat apoi recunoștința față de „echipa excelentă de medici și asistente. Mă vindec, dar este un proces extrem de lent.

Mi-am petrecut liniștit vara recuperându-mă acasă și mă simt pozitiv cu privire la progresele pe care le-am făcut până acum în vindecare și recuperare”, precum și față de familia sa, „care au avut atât de multă grijă de el în ultimele săptămâni.

În martie a suferit o operație la genunchi

Elton John, probleme mari de sănătate din cauza unei infecții severe la un ochi

Aceasta nu a fost singura problemă de sănătate cu care s-a confruntat Elton John în acest an, pentru că în ianuarie a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi.

Soțul său, David Furnish, a declarat pentru The Sun în luna martie că John „se simte extraordinar”, operația fiind programată pentru celălalt genunchi în aceeași lună. „Până la venirea verii, va avea doi genunchi noi”, a adăugat Furnish.

Elton John își lansează documentarul pe 13 decembrie

Pe lângă informațiile privind sănătatea, John a anunțat recent că documentarul său „Elton John: Never Too Late” va avea premiera pe 13 decembrie pe Disney+. „Acest documentar este o călătorie atât de specială prin amintirile, muzica și momentele care mi-au modelat viața”, a scris el pe Instagram.

Înainte de streaming, filmul va avea premiera mondială la 2024 Toronto Film Festival, care începe la sfârșitul acestei săptămâni.

Se spune că filmul „Never Too Late” va conține „înregistrări de concerte nemaivăzute până acum” ale lui John de-a lungul celor 50 de ani de carieră, precum și „jurnale scrise de mână și înregistrări din prezent cu el și familia sa”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre