Simona Ionescu / Redactor Șef

Victor Socaciu, moarte controversată. Soția bănuiește o infecție nosocomială, Marina Almășan face acuzații grave

Victor Socaciu, moarte controversată. Soția bănuiește o infecție nosocomială, Marina Almășan face acuzații grave
Au trecut doar 24 de ore de când Victor Socaciu a trecut la cele veșnice și au început discuțiile legate de moartea lui.

Marina Almășan face acuzații la adresa actualei soții a lui Victor Socaciu. La înmormântarea de la Cornu va merge doar Victoraș, fiul vedetei de la TVR și al lui Victor Socaciu.

Victor Socaciu, moarte controversată. Marina Almășan a ieșit la atac. Acuzații grave aduse soției lui Victor Socaciu

Fosta soție a lui Victor Socaciu, Marina Almășan nu a mai putut rezista și a lansat atacuri dure la adresa Brândușei Simion, actuala soție a cântărețului, acuzând-o că nu le-a spus copiilor despre situația disperată în care se află tatăl lor. Este vorba nu doar de Victoraș, copilul lor, ci și despre Iulia și Alessia Ana-Maria, fiicele artistului din alte două relații.

Potrivit presei, Brândușa ar fi fost motivul pentru care ar fi divorțat Victor de Marina, cei doi căsătorindu-se în anul 2016. Divorțul a fost urât, cu acuzații de ambele părți, iar apoi ruptura a fost totală.

„Femeia aia e și ea mamă de copii”

„Victor este trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că și copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire. Din ce am înțeles, înmormântarea va avea loc poimâine, la Cornu. Nu cunosc însă mai multe amănunte”, a declarat Marina Almășan.

Câte căsătorii a avut artistul

Victor Socaciu s-a căsătorit la vârsta de 25 de ani cu Doina. Din păcate, mariajul nu a funcționat și s-a recăsătorit cu actrița Cornelia Pavlovici. După 12 ani, cei doi și-au spus adio, pentru că în viața lui a apărut Marina Almășan. Cu prezentatoarea a stat 16 ani și s-au despărțit în 2012. În acel moment au fost lansate acuzații de infidelitate de ambele părți.

De unde au început complicațiile

Atât Brândușa Simion cât și fiica ei au vorbit despre motivele pentru care artistul a fost internat în spital, dar și despre posibila cauză a decesului. Potrivit acestora, complicațiile cu sănătatea au apărut după ce a început să acumuleze lichid la plămâni.

„PostCOVID-19, acumula lichid la plămâni, și am fost pentru trei zile să facă un drenaj. Aceasta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo au apărut complicațiile. A avut multe momente în care și-a revenit. Spunea că vrea să ajungem la Bistrița pe 3 decembrie. Le spunea doctorilor că vrea să îl facă repede bine.

Ar fi vrut să ajungă acolo. Voia să ajungă și pe 16 decembrie aici în București”, a declarat Brândușa. Pe de altă parte, tânăra a mărturisit că e posibil ca o infecție nosocomială apărută în urma intervenției la plămâni să-i fi fost fatală. Sicriul cu trupul neînsufleţit va fi depus miercuri între orele 12.00-14.00 la Camera Deputaţilor.

Sursă foto: impact

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre