Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Adriana Trandafir, mărturii dureroase: ”Eram sigură că am să mor”

Actrița Adriana Trandafir, mărturii dureroase: ”Eram sigură că am să mor”
Adriana Trandafir este cea mai recentă vedetă care a părăsit spitalul, după ce a fost infectată cu coronavirus, mai exact în urmă cu cinci zile. Îndrăgita actriță a povestit cum a aflat că este infectată cu noul coronavirus și cum a trecut peste momentele extrem de dificile. Mărturii dureroase: ”Eram sigură că am să mor.”

Actrița Adriana Trandafir i-a acordat un interviu lui Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei, unde a făcut mărturisiri cutremurătoare despre ultimele șase săptămâni din viața ei.

Actriţa Adriana Trandafir a fost infectată cu noul coronavirus și a petrecut șase săptămâni la Institutul „Matei Balş” din Capitală. Acolo se aflau internaţi şi artiștii Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, alături de care a participat la filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” a postului Antena 1.

Actrița Adriana Trandafir, mărturii dureroase

Primele simptome, povestește Adriana Trandafir, le-a avut însă după ce a participat și la emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1. Acolo a petrecut câteva zeci de minute într-un studio în care era aer condiționat.

Actrița spune că experiența terfiantă a ajutat-o să-și salveze sufletul și să înțeleagă care sunt lucrurile care contează cel mai mult în viață.

„Voiam să mă fac bine pentru familia mea, pentru copiii mei în primul rând. Dar m-am gândit și la cei care nu au familie și copii, oare ce a contat, care e perspectiva lor. Vrei să te faci sănătos, vrei să te ierte Dumnezeu de toate păcatele și te juri lui Dumnezeu că dacă te scapă de asta o să devii mai bun, mai blând, mai iertător, mai înțelegător, mai puțin muncitor, să te iubești mai mult. Mi-am propus să mă iubesc mai mult, să am grijă mai mult de mine, să prioritizez, să nu cred că fără mine stă planeta. Nu stă planeta! Pentru lucrul acesta poate nu merită prețul nimic, decât copiii și familia, dar în același timp uită-te la mine, sunt patru zile de când am ieșit din spital și a doua zi am avut spectacol, și acum sunt tot aici, în loc să fiu la munte. Mi-am salvat sufletul!”, a spus Adriana Trandafir, la Antena 3.

Adriana Trandafir dat simțea că este la un pas de moarte

După Marcel Pavel și Andreea Esca, actrița Adriana Trandafir povestește că a trecut prin clipe grele de când a luat noul coronavirus, la un moment dat simțea că este la un pas de moarte.

”M-am culcat și în noaptea aia încetul cu încetul am început să am temperatură – nimic deosebit, pentru că am făcut multe temperaturi de-a lungul timpului. Am început să tușesc, iar nimic grav, pentru că și tusea face parte din viață, și am avut senzația de sfârșeală, de oboseală și am zis, da sunt obosită, până dimineață o să-mi treacă. Nu am luat nimic, în schimb dimineața când m-am trezit mai bine nu mă trezeam. Mi-a fost atât de rău că nu m-am mai putut ridica din pat. Și soțul meu a zis să chemăm un doctor, dar m-am opus. Și am zis că o să stau peste weekend în pat ca să-mi revin. Dar nu a fost așa. Am făcut toate rețetele de la bunica, străbunica, mama, soacra, care întotdeauna au dat rezultate, dar acum efectiv nu numai că nu au avut niciun efect, dar parcă îmi făceau din ce în ce mai rău. Am avut de multe ori senzația că am să mor. Eram sigură că am să mor,a spus Adriana Trandafir, la Antena 3.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre