Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Anne Heche a murit. A fost deconectată de la aparate, iar organele ei vor fi donate. Ultimul mesaj

Actrița Anne Heche a murit. A fost deconectată de la aparate, iar organele ei vor fi donate. Ultimul mesaj
Vedeta de la Hollywood care vinerea trecută s-a izbit cu mașina într-o casă din Los Angeles nu a avut șanse de supraviețuire, conform medicilor.

Ieri s-a luat decizia de a fi deconectată de la aparatele care o țineau în viață, conform presei americane și engleze.

Actrița Anne Heche a murit. A fost deconectată de la aparate, iar organele ei vor fi donate

Un reprezentant al Annei Heche a emis recent un comunicat de presă, în care anunță că actrița americană este în comă, în stare critică, că a suferit o leziune anoxică severă cerebrală și nu se aşteaptă ca ea să supravieţuiască, deși în clinica unde a fost dusă după teribilul accident s-a făcut totul pentru a o salva.

Impactul violent cu acea casă a dus la explozia mașinii, iar actrița în vârstă de 53 de ani, cu lovituri puternice și arsuri pe corp, a intrat în comă din data de 5 august. Acum, oficial, medicii au declarat-o în moarte cerebrală, iar organele îi vor fi donate, conform dorinței sale, potrivit Dailymail.co.uk.

La scurt timp după accident, jurnaliștii au scris că fosta iubită a celebrei prezentatoare tv Ellen Degeneres (din perioada 1997-2000) consumase cocaină și alcool. Cu puțin timp înainte de accident, Anne fusese fotografiată în mașină având lângă ea o sticlă cu băutură, vodcă. Analizele făcute la spital aveau să infirme faptul că actrița ar fi consumat alcool.

Legat de consumul de cocaină, nu se cunoaște încă dacă era sub influența anumitor substanțe. Cert este că i-au fost găsite în sânge, dar rămâne de stabilit, în urma anchetei, dacă a fost vorba doar de analgezicele administrate post accident sau și de droguri ingerate înainte.

Există și o filmare scurtă în care se vede mașina condusă de Anne Heche accelerând pe strada Mar Vista cu numai câteva momente înainte să calce un pieton, iar apoi să se izbească de o casă și să explodeze.

Ultimul mesaj al actriței postat pe Instagram

Anne Heche părea fericită în ultima ei postare pe Instagram, distribuită pe 14 iulie. Zâmbea în timp ce se afla pe platoul de filmare al unui film pe care l-a făcut cu Joey Lawrence și soția sa Samantha Cope Lawrence, în fotografie fiind și fratele lui Joey, Andrew Lawrence.

„Vezi bune pe platourile de filmare cu Lawrence Bros!”, a scris actrița lângă poză.

Filmul „Frankie Meets Jack” are ca subiect un cuplu care se îndrăgostește prin faptul că câinii lor sunt cei mai buni prieteni și e pregătit pentru lansare în cursul anului 2023.

Aseară, familia a oferit o declarație de presă în care se spunea că „Anne avea o inimă uriaşă şi i-a atins cu spiritul ei generos pe toţi cei pe care i-a întâlnit. Mai mult decât talentul ei extraordinar, ea a dăruit bunătate. Va fi amintită pentru onestitatea ei curajoasă şi ne va fi foarte dor de lumina ei”.

Apoi, vestea că Anne s-a stins a fost confirmată pentru TMZ de un reprezentant al familiei sale: „Am pierdut o lumină strălucitoare, un suflet bun și foarte vesel, o mamă iubitoare și o prietenă loială. Anne ne va lipsi foarte mult, dar ea trăiește mai departe prin fiii ei frumoși, prin munca ei și prin pasiunea ei pentru advocacy. Curajul ei de a rămâne mereu în adevărul ei, răspândind mesajul ei de iubire și acceptare, va continua să aibă un impact de durată”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre