Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Demi Moore o șochează pe fiica Rumer Willis cu cel mai recent proiect. „Nu eram pregătită pentru asta”

Actrița Demi Moore o șochează pe fiica Rumer Willis cu cel mai recent proiect. „Nu eram pregătită pentru asta”
Demi Moore a dat totul pentru viitorul său film, iar acest lucru a uimit-o pe fiica cea mare a actriței, Rumer Willis.

Actrița Demi Moore a promovat recent filmul „The Substance”, care a ieșit pe ecrane săptămâna aceasta. Un film horror SF în care mai joacă Margaret Qualley și Dennis Quaid, dar care a făcut-o pe fiica sa cea mare, Rumer Willis, să reacționeze: „Nu eram pregătită pentru asta!”.

În acest film, Demi Moore joacă rolul unei instructoare de aerobic TV (Sparkle) care, după ce a fost concediată, află de The Substance, un ser secret care creează o versiune separată, o sosie, o alternativă a ei (interpretată de Margaret Qualley) care îi va permite să existe într-un corp mai tânăr.

Substanța cere celor două personaje să intre și să iasă între corpurile lor, iar personajul lui Demi descoperă că există unele efecte secundare care îi zguduie stomacul atunci când ia prea mult din substanță în speranța de a trăi în corpul mai tânăr pe termen lung. Așa apar scenele oripilante în care Demi Moore vomită intens sau se zvârcolește goală pe podea.

Scenariul filmului surprinde, este considerat de criticii de film ca fiind strălucitor, dar în același timp dezgustător. Ideea filmului este extrasă din actualitate și aduce un bonus de interes asupra acestui film SF.

Vedeta de la aerobicul Tv,  Sparkle este concediată la cea de-a 50-a aniversare de un director care o crede prea bătrână ca să continue. Actorul Dennis Quaid este perfect distribuit în rolul directorului.

Simțindu-se respinsă de un oraș care a iubit-o cândva și disperată de puterea ei de vedetă, Sparkle află de la o tânără asistentă frumoasă despre un medicament de pe piața neagră care promite să creeze o versiune „mai tânără, mai frumoasă, mai perfectă”. Deși inițial aruncă numărul de telefon la gunoi, în curând îl caută disperată și plasează o comandă.

Rumer Willis despre filmul mamei ei

Cele trei fiice pe care le are cu Bruce Willis, Rumer, 35 de ani, Scout, 33 de ani, și Tallulah, 30 de ani, au fost alături de celebra lor mamă la premiera de la Los Angeles din 16 septembrie. Cea mai mare dintre ele și-a spus părerea sinceră despre această peliculă. „Este un film care te pune pe gânduri”. Și „nu eram pregătită pentru asta”.

Demi Moore a strălucit într-o rochie roșie cu un decolteu în formă de inimă

Demi Moore, splendidă în rochia roșie la lansarea filmului, pe 16 septembrie

Rumer, care este mama primului și singurului nepot al lui Demi și Bruce, micuța Lou, a împărtășit pe Instagram fotografii de la premieră.

Ea a arătat fabulos într-o rochie maxi, neagră, fără umeri, în timp ce mama ei a strălucit într-o rochie roșie cu pietre negre și un decolteu în formă de inimă.

Tallulah a îmbrăcat o rochie neagră chic, iar Scout a purtat o ținută maro, vaporoasă și transparentă. „Noaptea trecută am sărbătorit-o pe mama @demimoore la The Substance… Nu am fost pregătită pentru asta!””, a spus tânăra.

Fanii le-au trimis cele mai bune gânduri

Demi Moore, splendidă la lansarea filmului său, alături de fete

Fanii și familia deopotrivă au copleșit-o pe Demi Moore cu mesaje de felicitare. 

„Hot hot hot hot angel queen (Fierbinte fierbinte fierbinte fierbinte regina înger)”, a spus Scout. La rândul lor fanii au declarat: „Îmi plac toate detaliile acestui look”, „Voi patru sunteți uimitoare, absolut superbe”, „Uimitoare pe dinăuntru și pe dinafară. Întotdeauna”, a spus Scout. 

Sunt zvonuri că pentru acest rol, Demi Moore ar putea fi nominalizată la un Oscar

Pentru rolul din filmul „The Substance”, scris și regizat de cineasta franceză Coralie Fargeat, sunt zvonuri că Demi Moore ar putea fi nominalizată la Oscar. Deși în anul 1990 a fost pentru o vreme cea mai bine plătită actriță din lume, fosta soție a lui Bruce Willis nu a primit niciun Oscar până acum.

„Am atât de multă recunoștință pentru această distribuție, echipa și toți cei care au produs acest film cu munca lor grea și sprijinul pe care mi l-au dat”, a scris și Demi Moore într-o postare pe Instagram după premiera din Los Angeles.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri