Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Diana Roman, prima iubire a lui Silviu Mircescu, este acum tânăra soție a lui Vlad Zamfirescu

Actrița Diana Roman, prima iubire a lui Silviu Mircescu, este acum tânăra soție a lui Vlad Zamfirescu
Încâlcite sunt căile dragostei. Când aceasta lovește, nimic nu îi poate sta în cale. Soții divorțează, lasă în urmă familii, copii, bunuri. Unul din cele mai noi cupluri din showbiz s-a construit pe un asemenea tipar.

Diana Roman, prima iubire a lui Silviu Mircescu este acum tânără soție a lui Vlad Zamfirescu, care și-a lăsat soția cu 2 copii pentru ea. Cei doi s-au căsătorit civil, pe 12 mai 2023, și au celebrat evenimentul cu o petrecere de pomină alături de prieteni și colegi de scenă. În septembrie, Diana a îmbrăcat rochia de mireasă. „Ești unica femeie care m-a îmbrăcat vreodată”, i-a declarat soțul ei atunci, citând un mare actor.

Între Diana Roman și marea ei dragoste, Vlad Zamfirescu, este o diferență de 17 ani, el având 49 de ani, iar ea 32. Relația lor a devenit cunoscută la finele anului 2021. Cupidon i-a lovit în contextul în care managerul Teatrului Bulandra era  căsătorit cu Mihaela Zamfirescu, coregrafă de succes, împreună cu care are doi copii.

Diana Roman și Vlad Zamfirescu au făcut nuntă, toamna aceasta (Sursa foto: Instagram)

Însă când dragostea te lovește, e mai presus de fire și nu te poți opune. O știe orice om care a fost, măcar o dată în viață, îndrăgostit. Astfel că, după 26 de ani de relație, cei doi soți au decis să divorțeze în secret. După divorț, Zamfirescu s-a mutat cu iubita lui, dar a rămas, în continuare, în relații apropiate de copii. „Îmi place să cred că suntem foarte buni prieteni și încerc să comunic, să vorbim, să-mi spună ofurile lor…”,  povestea actorul, în urmă cu ceva timp.

Noua soție a lui Vlad Zamfirescu joacă teatru de la 5 ani

În vârstă de 32 de ani, Diana Roman este fiica regizorului de teatru Adrian Roman. Slătineanca a moștenit talentul tatălui său și a devenit o actriță foarte cunoscută în România, după ce a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, din București, secția Arta actorului, la clasa profesorului Adrian Titieni. De altfel, a urcat pe scenă încă de la vârsta de 5 ani, iar în prezent este actriță la Teatrul Nottara. Acolo și-a cunoscut și soțul, care juca pe aceeași scenă până a preluat directoratul Teatrului Bulandra.

Pentru marea lui dragoste, Vlad Zamfirescu a lăsat în urmă 26 de ani de căsnicie și doi copii (Sursa foto: Instagram)

Dacă nu ați văzut-o în spectacole de teatru, pe Diana Roman o știți de la televizor. Ea a jucat cu succes în mai multe seriale de televiziune, printre care „Fetele lu’ dom’ Profesor” (2013), „Îngeri pierduţi” (2013), „Triplusec” (2018). A apărut și în „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, „Videochat”, „Eu contez”.

Actrița Diana Roman joacă teatru de la vârsta de 5 ani (Sursa foto: Instagram)

Diana Roman și Vlad Zamfirescu dovedesc că acolo unde e iubire nu există niciun impediment ca partenerii să fie împreună și acasă și la serviciu. Lucrează împreună, au proiecte de succes. Unul dintre ele este și spectacolul „Steaua fără nume”, care a avut premiera în noiembrie 2021.

Vechea poveste de dragoste, încheiată de altă femeie

În trecut, cu mai bine de 10 ani în urmă, Diana Roman a fost prima mare iubire actorului Silviu Mircescu. S-au iubit pasional vreo doi ani, însă povestea lor a avut un final neplăcut. În cuplu a intervenit actrița și cântăreața Alina Eremia.

S-a întâmplat în timp ce lucrau la serialul „O nouă viață”. Diana Roman a fost părăsită, a suferit mult și a povestit în cercurile de prieteni cine a fost femeia care a intervenit în cuplu. La scurt timp după ce a devenit iubita oficială a lui Silviu Mircescu, Alina Eremia și-a dat seama că actorul nu era potrivit pentru ea și l-a părăsit.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre