Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița din „Beverly Hills 90210” își pune lucrurile în ordine pentru când nu va mai fi: „Împachetam și am început să plâng”

Actrița din „Beverly Hills 90210” își pune lucrurile în ordine pentru când nu va mai fi: „Împachetam și am început să plâng”
Actrița din celebrul serial Beverly Hills 90210 a început deja să își pună lucrurile în ordine, pentru când va muri. A dezvăluit și cum își petrece timpul rămas, alături de o persoană dragă.

Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, se luptă cu cancerul încă din 2015. Boala este acum în stadiu terminal, astfel că actrița se așteaptă la ce e mai rău și a început să-și pună lucrurile în ordine. După ce la începutul anului declara că are o listă lungă de oameni pe care nu îi dorește sub nicio formă la înmormântarea sa, Shannen Doherty a făcut noi dezvăluiri. 

Aceasta a povestit în cadrul unui podcast că a început să își vândă din lucruri sau chiar să le doneze. Motivul pentru care face acest lucru este legat de mama sa, pe care nu vrea să o împovăreze atunci când ea nu va mai fi. 

Actrița este îngrijorată pentru mama ei 

Shannen Doherty a mărturisit că cea care o îngrijorează cel mai tare este mama ei, care va suferi enorm atunci când va veni momentul. De aceea a și hotărât să înceapă să vândă lucrurile pe care le deține.

Shannen Doherty
Shannen Doherty vrea să o ajute pe mama ei să facă față momentului când ea nu va mai fi

 „Prioritatea mea este mama la momentul acesta. Știu că îi va fi greu dacă eu voi muri înaintea ei. Sunt conștientă că îi va fi foarte greu, așa că mi-am dorit să fac alte lucruri mai simple pentru ea. Nu-mi doresc să aibă multe lucruri de care să se ocupe. Nu vreau să aibă patru unități de depozitare pline de mobilă”, a povestit actrița din Beverly Hills 90210.

Shannen Doherty a renunțat greu la pasiunea pentru cai 

Un alt pas pe care l-a făcut pentru a o scăpa de griji pe mama sa este acela de a renunța la proprietatea din Tennessee, acolo unde își dorea să locuiască și să aibă grijă de mai mulți cai. Momentul a fost unul extrem de greu pentru vedetă, care a recunoscut că a plâns. 

„Împachetam și am început să plâng. M-am simțit ca și cum aș fi renunțat la un vis, dar dacă nu a fost pentru mine? A însemnat că am renunțat la viață? Că am aruncat prosopul? Mama era acolo și mi-a spus că e totul în regulă!”, a dezvăluit actrița, care a mai spus că a început să călătorească mai mult cu mama sa, lucru care o bucură enorm. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre