Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița din serialul „Las Fierbinți” va naște un băiat. Ce semnifică numele ales pentru moștenitor

Actrița din serialul „Las Fierbinți” va naște un băiat. Ce semnifică numele ales pentru moștenitor
Simpatica actriță din serialul „Las Fierbinți”, Anca Dinicu așteaptă cu nerăbdare să-și strângă copilul în brațe. A ales și un nume cu însemnătate deosebită pentru bebelușul care va fi băiat.

Deși medicii i-au spus că nu va putea avea copii fără tratament, Anca Dinicu, actrița care face furori în rolul Gianinei din „Las Fierbinți”, a fost binecuvântată să devină mamă. Pentru că a aflat că va naște un băiat, vedeta vrea ca micuțul să poarte numele tatălui său.

„Încă sunt în șoc uneori”

Anca Dinicu și-a dorit enorm să rămână însărcinată, dar visul frumos i-a fost spulberat de doctori, care i-au spus că „medical vorbind, nu am cum, dacă nu fac tratament”.

După doar luni însă, chiar de 1 iunie, vedeta a dat vestea cea mare: va deveni mamă. Divinitatea a făcut un miracol și „încă sunt în șoc uneori”. „Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată.

Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a anunțat actrița. Actrița a mărturisit că face tot ce poate să ducă sarcina bine până la capăt, este „cuminte” și se odihnește.

Ce nume va primi micuțul

Anca Dinicu și iubitul său vor deveni părinți de băiat

Anca și iubitul său au aflat că vor deveni părinți de băiețel și a fost ales și nume pentru acesta. S-a decis că micuțul va avea două prenume, unul fiind Constantin, numele pe care l-a purtat tatăl vedetei.

„Mi se pare mie drăguț să îi spunem Constantin, plus că e și o melodie pe care o să i-o pun de ziua lui, și când o să mă enervez o să îi zic <Costică!>. Constantin sigur rămâne”, a mărturisit Anca.

„Peste două luni cine știe cum o să îl cheme, Freddy, Michael”

În ceea ce privește cel de-al doilea nume, negocierile nu s-au terminat. „Prima oară am zis Andrei, după care am zis că sunt prea mulți Andrei. Apoi am zis Radu, după care am zis: Nu vreau Radu, că o să îi zică lumea Răducu și nu vreau Răducu.

Acum ne-am hotărât împreună la numele de Rareș, dar peste două luni cine știe cum o să îl cheme, Freddy, Michael. Vreau să fie un nume românesc care să meargă cu Constantin, așa îl chema și pe tata..”, a mai spus actrița.

Cum a schimbat-o sarcina

Anca Dinicu spune că a avut multe coșmaruri în sarcină

Odată cu bucuria veștii că va fi mămică, Anca a început să aibă și tot felul de frici și coșmaruri. „În fiecare seară, unul nou, de fiecare dată. Nu țin minte tot visul, doar ce e nenorocire. Șerpi, lighioane, dragoni, un cal în flăcări. Niște SF-uri de-astea, de mă trezeam… (…)

Am o poză, dacă vrei ți-o arăt, că am fost la morfolie, stă cu picioarele la nas, zici că e contorsionist”, i-a povestit Anca lui Gojira, în podcast-ul „Aproximativ discuții”.  Cât de mult a schimbat-o sarcina?

„Nu mai merg la festivaluri și de când nu mai beau, am observat că oamenii care beau sunt foarte enervanți. Îți dai seama cât de enervantă eram eu, care și vorbesc tare?”, a mai spus artista râzând. 

Ce semnifică numele Constantin

Micuțul artistei va purta numele tatălui Ancăi: Constantin

Constantin, numele pe care îl va purta bebelușul Ancăi Dinicu provine din grecescul Konstantinos și latinescul Constantinus și înseamnă cel care este ferm, hotărât, statornic.

Specialiștii spun că acest nume amintește că indiferent ce probleme ar întâmpina o persoană în viață, trebuie să rămână neclintit. Numele Constantin este cunoscut și datorită sfântului împărat Constantin, unul dintre cele mai importante personaje din istoria bisericii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre