Simona Ionescu / Redactor Șef

Imaginea care a stârnit internetul e legată de Oana Roman și de numele fiicei ei

Imaginea care a stârnit internetul e legată de Oana Roman și de numele fiicei ei
Prima zi de școală e una specială pentru copii și părinți. Aceștia din urmă țin să le fie aproape celor mici și împărtășesc cu ei emoțiile revenirii în bănci, ba chiar le simt înzecit. Vedetele nu fac excepție.

Pentru Oana Roman, luni a fost o zi importantă, fiica ei începând ultimul ei an din clasele primare. Vedeta a împărtășit o tradiție mamă–fiică pe care o au încă de când aceasta a mers în clasa pregătitoare. Fetița este fotografiată în curtea casei, înainte să plece spre școală.

Însă, mai mult decât atât, un detaliu interesant a ieșit la iveală cu această ocazie. Isabela nu poartă numele tatălui ei, cel puțin nu pe panoul școlar, acolo unde fiecare elev din clasă se regăsește cu o fotografie prelucrată, nume și prenume.

Oana Roman tună și fulgeră împotriva lui Marius Elisei

Foarte supărată de efectele avute în spațiul public de postarea cu fiica sa, Isabela, dar mai ales de indiferența tatălui, Oana Roman a răbufnit. Prima zi în clasa a IV-a a Isabelei a fost umbrită de lipsa lui Marius Elisei. Acesta nu numai că nu a venit alături de fiica sa,  la școală, dar pare să fi rupt orice comunicare cu aceasta.

Marius Elisei pare să fi rupt orice legătură cu fiica sa, isabela: nu a sunat-o de ziua ei și nu a căutat-o în prima zi de școală (Instagram)

„Este al doilea an școlar pe care-l începe având alături doar mama. Am încercat să fac ziua cât mai frumoasă pentru ea, având în vedere că nu a primit nici măcar un telefon din partea tatălui ei. Nici măcar ieri, când a fost ziua ei. L-a sunat ea și nu i s-a răspuns la telefon și nici nu a fost sunată înapoi”, a dezvăluit Oana Roman.

Fiica Oanei Roman nu poartă numele tatălui ei. Mama explică de ce

„Prima zi de școală din clasa a IV-a! Voi fi lângă tine în fiecare moment și te voi susține mereu. Știu că ți-ai fi dorit să simți și sprijinul celuilalt părinte, dar eu voi face tot ce este omenește posibil pentru ca să nu simți nici o lipsă! Mult succes, iubirea vieții mele! Te iubesc infinit!”, i-a transmis Oana Roman fiicei sale, Isabela, într-o postare pe rețelele sociale.

Pe panoul școlar, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, Isabela, este menționată doar cu numele mamei (Instagram)

Postarea însă a generat un adevărat tsunami de reacții negative. Multă lume a remarcat faptul că, la școală, Isabela poartă doar numele mamei. „Isabela Roman” e notat pe panoul școlar unde sunt menționați toți elevii clasei a IV-a.

Oana Roman face lumină în acest context. Fiica ei are două prenume, Isabela și Maria, dar și două nume: Roman și Elisei. „Doar că pe panou nu încăpeau două nume”, a punctat vedeta. Din rațiuni care nu au fost dezvăluite, școala nu a optat pentru numele tatălui, păstrând doar numele mamei.

Reamintim că Oana Roman și Marius Elisei s-au separat la începutul anului trecut, după o relație de 10 ani, din care ultimii i-au petrecut împreună, divorțați fiind.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre