Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedetele încep să spună adevărul despre Marius Elisei. „Să-i fie rușine!”

Vedetele încep să spună adevărul despre Marius Elisei. „Să-i fie rușine!”
Moartea Mioarei Roman a îndurerat o țară întreagă, iar o vedetă a muzicii populare l-a pus la colț pe Marius Elisei.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară care nu a apucat să ajungă la înmormântare pentru că era plecată din București, i-a bătut obrazul lui Marius Elisei. Nu a scăpat nici Petre Roman.

Elena Merișoreanu a fost profund indignată că Marius Elisei nu i-a adus un ultim omagiu Mioarei Roman. În condițiile în care regretata profesoară a vorbit întotdeauna frumos și cu respect despre partenerul de viață al fiicei sale.

Elena Merișoreanu a dat de pământ cu Marius Elisei

Mai mult, Elena Merișoreanu spune că a vorbit la un moment cu Isabela, fetița Oanei Roman, iar aceasta s-a plâns că pe Marius nu îl mai interesează soarta ei și a mamei. Iar micuța suferă enorm mai ales după moartea bunicii, pe care a iubit-o enorm.

„Tati nu ne ajută, nu ne dă nimic, nu îl mai interesează de noi”

„Să-i fie rușine. Mioara Roman vorbea frumos de el, încă de când s-a căsătorit Oana cu el. Nu se poate așa ceva! Trebuia să se ducă, în memoria ei. Dar și pentru că are fetița asta scumpă cu Oana. E un copil foarte inteligent.

În timp ce Mioara Roman era înmormântată, Marius Elisei se plimba cu iubita

Eu când am vorbit cu ea, mi-a spus că „tati nu ne ajută, nu ne dă nimic, nu îl mai interesează de noi”. Îți dai seama că e copil și are și ea traume… Urât din partea lui. Nu mă așteptam. Și eu m-am întrebat…”, a mărturisit Elena Merișoreanu pentru Viva.ro.

N-a scăpat de muștruluit nici Petre Roman

Și fostul premier al României, Petre Roman a fost luat la bani mărunți de Elena Merișoreanu, care l-a judecat pentru faptul că nu i-a dus nici măcar o coroană la priveghi. Ci doar un banal buchet de flori albe.

„Dar Petre Roman, ați văzut ce a făcut? A venit cu niște flori, în loc să aducă o coroană. Și alții, la fel. Eu nu am ajuns pentru că nu eram în București”,  a mai spus celebra cântăreață. Mioara Roman a trecut la cele veșnice pe 23 februarie și a fost condusă pe ultimul drum de cele două fiice ale sale, Catinca și Oana Roman, alături de micuța Isabela.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre