Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Elizabeth Hurley vorbește pentru prima dată despre relația cu tatăl fiului ei, sinucigașul milionar Steve Bing

Actrița Elizabeth Hurley vorbește pentru prima dată despre relația cu tatăl fiului ei, sinucigașul milionar Steve Bing
Milionarul american Steve Bing a sărit de pe balconul apartamentului său din Los Angeles în luna iunie. Fusese iubitului actriței Elizabeth (Liz) Hurley cu care avea un băiat pe care nu l-a recunoscut vreme de vreo 17 ani. Liz Hurley a vorbit pentru prima dată despre moartea tatălui fiului ei, dezvăluind cum s-au împăcat înainte ca acesta să moară.

A fost „minunat să ne vorbim din nou”, a spus actrița pentru revista You. „Nu mai eram prieteni de foarte mult timp, dar acum aproximativ un an și jumătate, Steve a revenit în viața noastră”.

Vorbind despre moartea fostului iubit, ea a spus: „Este foarte trist … este teribil. Groaznic că s-a întâmplat, dar există o anumită mângâiere de știut: că ne-am reîntâlnit și nu a existat niciun sentiment rău”.

De ani de zile, fostul cuplu a refuzat să vorbească, dar s-au împăcat înainte ca milionarul american să-și ia viața, sărind din apartamentul său din etajul 27 din Los Angeles. Înainte cu un an, Steve își recunoscuse și fiul, pe Damian Hurley, în urma unui proces de paternitate la care a participat împotriva voinței tatălui său, un influent și bogat om de afaceri din domeniul imobiliar.

Relația lui Liz Hurley cu producătorul milionar de film Steve Bing s-a derulat pe parcursul a 18 luni, începând din anul 2000. Ea a devenit toxică atunci când frumoasa actriță britanică a rămas însărcinată cu Damian, acum în vârstă de 18 ani. Steve a negat că este tatăl și a sugerat că actrița nu i-a fost fidelă până când un test ADN, efectuat abia în 2019, a dovedit paternitatea sa.

„L-am iubit pe Steve enorm în cele 18 luni în care am fost împreună. I-am fost complet loială și credincioasă în tot acest timp, întrucât, într-adevăr, el m-a asigurat că mi-a fost”, a declarat Elizabeth Hurley. Iar după ce testul ADN a dovedit că Bing era tatăl, ea a refuzat oferta lui de a plăti 100.000 de lire sterline pe an într-un cont, spunând că relația nu a avut niciodată legătură cu banii pentru ea. Și nici după acest proces, nu s-au împăcat, nu au mai vorbit.

„Nu mai eram prieteni de foarte multă vreme … Dar acum aproximativ un an și jumătate a revenit în viețile noastre. Este foarte trist. Da, de fapt el a întins mâna”, a spus în interviu actrița.

De fapt, așa cum avea să urmeze, fostul ei iubit a vrut să-și unească forțele cu ea pentru a se lupta cu propriul său tată, dr. Peter Bing, care a decis că nu-l va recunoaște pe Damian sau pe sora vitregă a lui Damian, Kira, fiica lui Steve și a jucătoarei de tenis Lisa Bonder, ca nepoți, deoarece aceștia s-au născut în afara unei căsători. Acest lucru i-ar exclude de la moștenirea fondului fiduciar familial de 370 de milioane de lire sterline. Cazul a fost trimis în judecată și un judecător a decis în favoarea nepoților, deși doctorul Bing, tatăl lui Steve, a făcut apel.

Despre acest aspect, Liz Hurley spune: „Nimic nu este cu adevărat povestea mea, pentru că totul are legătură cu Damian. Tot ce pot să spun este că a fost minunat să ne apropiem din nou… ne-am iubit foarte mult. Acum mult timp”.

Doliu la Hollywood. Copiii renegați ai bogatului regizor Steve Bing

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre