Câteva vedete celebre de la Hollywood dețin unele dintre cele mai scumpe diamante, de la cele mai puțin costisitoare (deși sunt extrem de costisitoare) până la cele care ne lasă cu gura căscată.

Ce preț are iubirea pentru cele mai cunoscute celebrități

Inelul de logodnă primit de Hailey Bieber valorează aproape 250.000 de dolari. Pe internet se zvonește că Justin Bieber ar fi cheltuit de fapt dublu, adică o sumă de aproape 500.000 de dolari.

Nu este de mirare că ducesa de Sussex are unul dintre cele mai valoroase diamante pe deget. Ea întoarce capetele și face din ce în ce mai multe apariții în revistele de modă de când s-a căsătorit cu prințul Harry, în mai 2018. Cei doi au explicat într-un interviu la scurt timp după logodna lor că inelul este are un diamant provenit din punct de vedere etic din Botswana, unde s-au întâlnit pentru prima dată, iar cele două diamante din jurul acestuia sunt pietre prețioase care aparțineau mamei lui Harry, prințesa Diana. 

Experții în diamante au ajuns la concluzia că piatra centrală de pe inel este de 3-4 carate, iar datorită faptului că Harry a ales probabil pietre cu o tăietură și o claritate ridicată, ar costa cu puțin sub 200.000 de dolari. Între timp, diamantele ovale ale Dianei au fost estimate la aproximativ 0,75 carate fiecare și aproximativ 5.000 de dolari. Cu toate acestea, experții au spus că valoarea lor este apreciată datorită proprietarului anterior, făcând inelul lui Markle unul care va intra în istorie.

Căsnicia se termină, diamantul rămâne

Deși fanii Brangelinei încă se confruntă cu despărțirea actorilor, vorbesc pe rețelele de socializare despre alegerea făcută de Brad Pitt atunci când a cerut-o pe Angelina Jolie de soție. 

Se spune că el ar fi petrecut aproape un an lucrând cu bijutierul Robert Procop pentru a finaliza piatra prețioasă. Având 16 carate șapte doar din piatra centrală), inelul de logodnă al lui Jolie are o valoare estimată la 500.000 de dolari.

Deși pietrele prețioase nu sunt o raritate în clanul Kardashian, suntem încă uimiți de piatra de 12,5 carate și 850.000 dolari a lui Khloe, primită de la jucătorul NBA Lamar Odom. Cei doi s-au logodit la doar o lună după prima lor întâlnire … și s-au căsătorit cinci zile mai târziu. Ei și-au anulat oficial relația tumultuoasă în 2016, dar Khloe ar fi păstrat inelul după divorț.

Paris Hilton și-a anunțat logodna cu Chris Zylka în ianuarie 2018, iar logodnicul ei a pus întrebarea cu o piatră masivă de 20 de carate, în valoare de aproximativ 2 milioane de dolari. Se pare că nu a fost chiar atât de important pentru vedetă, deoarece a pierdut inelul într-un club.

De asemenea, acesta nu este primul ei rodeo. Paris Hilton a fost logodită anterior în 2005, cu un bărbat cu același nume, Paris Latsis. El i-a oferit o bijuterie de 24 de carate, pe care Paris a scos-o la licitație pentru victimele uraganului Katrina.

Vedetele cu „premiul” 1,2 și 3 la cel mai scump diamant 

Kanye West i-a propus lui Kim Kardashian să își petreacă restul vieții alături de el cu un inel care a costat în jur de 4 milioane de dolari. Cei doi s-au logodit în octombrie 2013, dar din păcate, bijuteria de 15 carate a fost printre bunurile furate în timpul unui jaf din Paris, în 2016.

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Queen B deține unul dintre cele mai apreciate diamante din lume. Jay Z ar fi plătit în 2008 în jur de 5 milioane de dolari pentru inelul strălucitor tăiat din smarald al lui Beyonce, care cântărește 24 de carate.

Mariah Carey este vedeta de la Hollywood cu cel mai scump inel de logodnă. Primit de la fostul logodnic James Packer, cântărește 35 de carate și ar fi costat 10 milioane de dolari.

Cântăreața părea să fie obsedată de bijuterie, pentru că a continuat să poarte inelul și după despărțire. Nu a renunțat la el până în mai 2018, când l-a vândut unui bijutier din Los Angeles pentru suma de 2,1 milioane de dolari.

S-a descoperit modul perfid în care acționează SARS Cov-2. Ce face virursul ca să aibă timp să se extindă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri