Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Rodica Mandache l-a certat pe ministrul culturii, în ropote de aplauze

Actrița Rodica Mandache l-a certat pe ministrul culturii, în ropote de aplauze
Actrița Rodica Mandache a fost răsplătită pentru întreaga sa activitate la Premiile UNITER 2020. Distincția i-a fost acordată de ministrul culturii care a fost certat de artistă pentru prezentarea făcută.

Actrița Rodica Mandache a fost premiată pentru întreaga activitate, la Premiile UNITER 2020. Ministrul culturii a avut un discurs care a supărat-o pe îndrăgita artistă.

Actrița Rodica Mandache l-a certat pe ministrul culturii

Ministrul culturii, Bogdan Gheorghiu (45 de ani), a fost prezent luni seara, 21 septembrie la Craiova şi a participat la Gala Premiilor UNITER.

El a fost desemnat să-i ofere „Premiul pentru întreaga activitate” Rodicăi Mandache, dar prezentarea pe care a făcut-o nu a fost cea mai potrivită. Îndrăgita actriţă l-a taxat pe ministru, iar momentul a fost primit cu ropote de aplauze.

”Sunt încercat de mari emoţii. Ce onoare pentru mine să am ocazia în această seară să-i înmânez un premiu Rodicăi Mandache care şi-a început activitatea înainte de a mă naşte eu…”, a spus la începutul discursului ministrul.

Bogdan Gheorghiu a continuat şi i-a povestit Rodicăi Mandache cum i-a „marcat întreaga copilărie”.

Rodica Mandache l-a pus la punct pe ministrul culturii

Marea actriţă a urcat pe scenă şi a primit cu emoţie aplauzele puternice.

“Domnule ministru, când mai prezentaţi o doamnă, o femeie, nu mai spuneţi de atâtea ori că aţi fost marcat din copilărie şi că sunt pe scenă dinainte de a vă naşte”, a spus îndrăgita actriță.

Momentul a fost răsplătit cu ropote de râs şi aplauze puternice. Rodica Mandache (77 de ani) l-a mai taxat o dată în discursul său pe Ministrul Culturii. „Pentru că am un singur minut la dispoziţie, n-am cum să mulţumesc tuturor zecilor, sutelor… dinainte de a vă naşte dumneavoastră, n-am cum să le mulţumesc tuturor. Când o să mă dau jos de pe scenă, o să credeţi că eu merg. Dar eu nu merg, zbor!”, a încheiat marea actriţă.


Maia Morgenstern, Radu Iacoban și Lari Georgescu pe scena FEST-FDR – S.O.S.2020

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre