Simona Ionescu / Redactor Șef

Acuzații grave asupra câștigătorului Eurovision. Solistul italienilor pare că ar fi consumat droguri în timpul difuzării live

Acuzații grave asupra câștigătorului Eurovision. Solistul italienilor pare că ar fi consumat droguri în timpul difuzării live
Solistul trupei care a câștigat marele premiu anul acesta la Eurovision, Maneskin, a respins acuzațiile care spun că ar fi consumat narcotice în timpul showului.

Acuzații grave asupra câștigătorului Eurovision. Solistul italienilor a fost surprins părând că ar consuma droguri în timpul difuzării.
Damiano David a fost surprins pe camerele video aplecându-se asupra mesei și făcând un gest ciudat în timpul difuzării live a competiției. Solistul trupei care a reprezentat Italia la Eurovision este bănuit de consum de substanțe interzise.

Solistul trupei câștigătoare a Eurovisionului a respins acuzațiile

Acuzații grave asupra câștigătorului Eurovision. Videoclipul în care artistul se comportă ciudat a devenit viral, internauții acuzându-l de consum de cocaină.
Damiano David, din trupa italienilor, a spus că nu consumă droguri și a respins acuzațiile.

Maneskin a obținut premiul cel mare, cu piesa Zitti e buoni, cu 524 de puncte. Pe podium au fost urmați de Barbara Pravi cu piesa Voila, iar Gjon’s Tears cu Tout l’Univers a ocupat locul trei.

Când a fost întrebat despre incident în timpul unei conferințe de presă, Damiano David, a spus: „Thomas (chitaristul Thomas Raggi) a spart un pahar … Nu consum droguri, vă rog băieți, nu spuneți asta. Nu spune-ți asta. Fără cocaină, te rog, nu spune asta”.

Marea Britanie a primit zero puncte

Marea Britanie, reprezentată de James Newman, a primit zero puncte atât de la publicul european, cât și de la juriile de pe întreg continentul.

În timp ce unii fani din Marea Britanie au dat vina pe Brexit pentru slaba prestație, Australia, care a făcut și ea parte din competiție, nu a acordat Marii Britanii nici un punct.

Daniela Crudu, terorizată și acum de fostul iubit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre