Daniela Crudu, terorizată și acum de fostul iubit

Daniela Crudu, terorizată și acum de fostul iubit
A trecut printr-un episod care i-a marcat existența. De ce a snopit-o în bătaie fostul iubit. Daniela Crudu e terorizată și acum de fostul iubit cu mesaje.

Frumoasa Daniela Crudu a făcut lumină. A spus, în sfârșit, de ce a bătut-o crunt fostul iubit. Croatul nu o lasă nici acum liniștită, trimițându-i mereu mesaje de pe conturi false.

Daniela Crudu, terorizată și acum de fostul iubit

Episodul marcant care a avut loc în viața Danielei Crudu i-a lăsat vedetei sechele. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, fosta sa asistentă, Daniela Crudu, a spus tot adevărul. De ce fostul iubit a călcat-o în picioare? Cruduța a povestit că fostul său partener era îngrozitor de gelos, dar nu a crezut niciodată că va recurge la așa ceva. Deși, a afirmat bruneta, câteva episoade i-au dat de gândit.

„El credea că sunt vedetă pe Instagram”

„Asta l-a speriat (n.r. – când a văzut câtă lume o cunoaște). Am fost la ski, la Poiană, și când a văzut că toată lumea făcea poze cu mine a zis. „Ce se întâmplă aici? Ești cunoscută în zona asta”. I-am zis că da.

După aia am fost în Bosnia Herțegovina și după ne-am întors și am intrat pe la Vamă și mă cunoșteau și acolo. El credea că sunt vedetă pe Instagram, apoi i-am zis. A rămas mască, nu a reacționat, dar când am venit aici la club aici împreună, au venit niște băieți să-mi dea o șampanie la masă și s-a enervat atunci și de acolo a început scandalul”, a mărturisit Cruduța.

Nu vrea să mai audă niciodată de croat

Chiar dacă a fost internată cu multe traumatisme, Daniela a hotărât să nu-i facă acestuia nici o plângere. S-a gândit că dacă procedează astfel, el va înțelege că nu mai există cale de întoarcere. Din nefericire, acesta nu a uitat-o și o deranjează pe vedetă cu tot felul de mesaje trimise de pe conturi false.

„De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată. Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc! M-a căutat non-stop și în martie m-a căutat.

Mă caută non-stop. Cum să mă întorc la el? Îmi dă mesaje de pe conturi false pe Instagram încontinuu. Nu vreau să-i mai văd mecla ăstuia imediată. Pentru mine nu mai există acest om. E un om rău, urât. Nu știu de ce nu mi-am dat seama de la început, de obicei am un feeling la oameni. M-a luat valul, așa. Nu am avut timp să ne cunoaștem că noi stăteam doar în vacanță”, a spus, supărată Daniela.

 

Virgil Ianțu se întoarce cu show-ul care a „rupt” audiența