Simona Ionescu / Redactor Șef

Acuzații grave. Kanye West și editorul revistei Vogue, Anna Wintour, în mijlocul unei șpăgi de 1 milion de dolari

Acuzații grave. Kanye West și editorul revistei Vogue, Anna Wintour, în mijlocul unei șpăgi de 1 milion de dolari
E greu să îți imaginezi că îi pui în aceeași încăpere pe doamna absolută a modei, Anna Wintour și pe fostul soț al lui Kim Kardashian. Sunt lumi diferite, civilizații opuse. Și totuși, ceva îi leagă. Iar recent au fost surprinși împruenă.

Relația neștiută dintre Kanye West și editorul Vogue, Anna Wintour are cele mai picante ingrediente: bani și interese. Kanye West a plătit editorului Vogue, Anna Wintour, 1 milion de dolari pentru serviciile prestate. Și sigur sunteți curioși să aflați despre ce este vorba. Cei doi au fost surprinși recent, într-o ipostază extrem de apropiată. Intimă putem zice. Printre altele, au luat și masa împreună.

Cum au fost surprinși Kanye West și editorul Vogue

Realitatea este că Kanye West o plătește pe Anna Wintour. Până acum i-a virat în conturi 1 milion de dolari pentru „a-l ajuta să se ridice” în modă. Informația provine de la modelul Janice Dickinson, conform The Sun.

Mai concret, West a plătit 1 milion de dolari pentru a fi acceptat în industria modei, atunci când și-a lansat linia de îmbrăcăminte „Yeezy”.

Janie Dickinson a făcut afirmațiile în timpul unei apariții la podcastul „Behind The Velvet Rope“ cu David Yontef.  „Yeezy a angajat-o pe Anna Wintour. I-a dat un milion de dolari pentru a-l pune inițial pe picioare în ceea ce privește culorile și stilul. Cu siguranță a făcut-o”, a spus modelul.

Purtătorul de cuvânt al Annei a respins afirmațiile lui Janice, spunând: „Nu există adevăr în acest sens”. Publicația The Sun “l-a contactat, de asemenea, pe reprezentantul lui Kanye pentru comentarii.

Kanye și Anna păreau, inițial, să fie în relații bune, Vogue publicând fotografii ale nunții sale din 2014 cu Kim Kardashian. Apoi, în 2016, Anna a descris linia de îmbrăcăminte a sezonului 3 al lui Kanye Yeezy ca fiind „migrant chic”. Jurnalista britanică a fost atacată pentru că a folosit acest termen.

Tweet-ul buclucaș

Între timp, vara trecută, Kanye West a susținut că Anna l-a tratat „de parcă ar fi fost nebun” când a semnat un acord de 10 ani cu Gap.
„Anna Wintour mi-a arătat mereu aprecierea, dar când i-am spus că merg la Gap, ea s-a uitat la mine de parcă aș fi fost nebun”, a scris el într-un tweet acum șters.

Kanye a lansat Yeezy – linia sa de îmbrăcăminte și încălțăminte de ultimă generație – în 2009 și deține 100% din companie.

Se spune că o mare parte din averea sa netă, estimată la 1,8 miliarde de dolari, provine din acest brand de modă.  Între timp, Kim Kardashian a cerut divorțul de rapper în februarie. Amândoi au solicitat custodia copiilor lor  și se judecă. Fostul cuplu are patru copii.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre