Simona Ionescu / Redactor Șef

Acuzații grave la adresa lui Takeoff. Rapperul neagă violul

Acuzații grave la adresa lui Takeoff. Rapperul neagă violul
Takeoff, membru al trio-ului hip-hop Migos, dat în judecată pentru pentru agresiune sexuală în Calif, conform documentelor judecătorești obținute de la mai multe surse.

Plângerea civilă, obținută de presa americană, susține că rapperul Kirshnik Khari Ball a violat o femeie, identificată cu numele de Jane Doe, în Los Angeles.

Jane Doe îl dă în judecată pe rapper pentru agresiune sexuală, stres emoțional și multe altele.

Conform documentelor, femeia a participat la o petrecere la care se afla și Takeoff. Câteva ore mai târziu rapperul i-a oferit lui Jane marijuana.

Gazda petrecerii: complice?

Reclamanta i-a spus gazdei petrecerii că Takeoff a făcut-o să se simtă inconfortabilă și gazda s-a oferit să o ia la etaj. Takeoff urca la etaj în același timp cu gazda petrecerii, cu care a intrat în discuții. Jane a înaintat spre unul dintre dormitoare singură, după care rapperul a urmat-o. 

Citând documentele, Takeoff i-a făcut avansuri sexuale, pe care aceasta susține că le-a „refuzat în mod clar și fără echivoc”, dar Takeoff s-a angajat în „relații sexuale forțate”, în ciuda lipsei consimțământului lui Doe.

Ce au constatat doctorii

Ulterior, Doe a solicitat îngrijiri medicale, potrivit declarației avocatului său, Neama Rahmani.

La spital, „personalul a observat dovezi fizice de viol și a sesizat Departamentul de Poliție din Los Angeles”.Un ofițer LAPD a spus că există o anchetă deschisă în acest caz.

„Ea este îngrozită. Există o diferență semnificativă în ceea ce privește bogăția și puterea. El este un artist celebru, avea securitate, erau arme în incintă. Ea este cineva care nu are aceste resurse și este preocupată și de siguranță și represalii. Asta adaugă un element suplimentar într-un caz ca acesta când este bogat și puternic.”, declară avocatul lui Jane Doe.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre