Simona Ionescu / Redactor Șef

Adda a cedat și a spus tot ce are pe suflet. „Îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime”

Adda a cedat și a spus tot ce are pe suflet. „Îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime”
Până a ajuns să fie o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, Adda a avut mult de tras în lumea muzicii.

Se bucură de o mare popularitate, dar viața ei n-a fost deloc ușoară. Adda povestește cu durere în suflet prin ce a trecut.

Adda a cedat și a spus tot ce are pe suflet. „Îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime”

Adda și CRBL n-au avut niciodată o relație apropiată, chiar dacă au făcut piese împreună care le-a mers la suflet fanilor. Artista i-a reproșat de-a lungul timpului multe lucruri colegului său și nu poate să uite când lansa piesele fără să o anunțe. În plus, au existat și concerte unde ea nu era chemată. Situația ajunsese până într-acolo încât CRBL reușea să o facă să plângă. E drept că și-a cerut și scuze, dar au trecut trei ani de la acel moment neplăcut.

„Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal”

„M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot.

La Forza ZU, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile.

„Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot”

Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă. Și în momentul în care va intra refrenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime. Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot.”, a povestit Adda.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre