Simona Ionescu / Redactor Șef

Adda a vorbit pentru prima dată despre primul său iubit. Ce-o fi în sufletul lui Cătălin Rizea?

Adda a vorbit pentru prima dată despre primul său iubit. Ce-o fi în sufletul lui Cătălin Rizea?
A declarat în nenumărate rânduri că iubirea numărul unu a fost și va rămâne soția sa, Adda. Din motive doar de ea știute, Adda a vorbit recent despre primul său iubit.

Talentata cântăreață Adda și-a pus fanii pe jar, după ce a făcut o dezvăluire cu adevărat șocantă. Aceasta a dat detalii necunoscute până acum despre primul său iubit.

Adda a vorbit pentru prima dată despre primul său iubit. Ce-o fi în sufletul lui Cătălin Rizea?

Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, însă relația lor a fost mereu una încercată. După ce Adda și Cătălin Rizea au participat la emisiunea „Asia Express” au devenit un model în rândul îndrăgostiților, fanii apreciindu-i pentru cât de transparenți sunt.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care au știut până acum cât de multă suferință a strâns cântăreața în sufletul său. Recent, Adda a dezvăluit relația pe care a avut-o cu primul său iubit, afirmând un adevăr dureros: ”Mi-a tăiat aripile”.

Piesa „Îți arăt că pot” a fost scrisă pentru fostul iubit

Cine a fost cel care i-a frânt inima Addei? Un tânăr din Târgu Mureș, cu care Adda s-a iubit înainte de a-l cunoaște pe Cătălin. Acesta, spune artista, i-a luat zâmbetul de pe buze și a făcut-o să sufere atunci când s-a așteptat mai puțin.

 

Pentru a-i demonstra că este o femeie puternică, pentru care cuvântul nu se poate există doar în dicționar, Adda a scris și piesa ”Îți arăt că pot”. ”Piesa oricum are o poveste… Vorbesc despre mulți oameni care mi-au tăiat aripile, în special despre o persoană în piesa respectivă. Este vorba despre primul meu iubit din Târgu Mureș.

El a fost unul dintre oamenii care mi-au spus că nu o să reușesc niciodată. A fost un iubit nasol. Atunci când ești adolescent și simți iubirea pentru prima oară și te îndrăgostești de persoana nepotrivită… Și el m-a iubit, dar m-a iubit într-un stil mai nasol”, a declarat artista.

Chiar dacă această relație a distrus-o din multe puncte de vedere, a fost totuși o lecție pe care viața i-a dat-o și pentru care acum este recunoscătoare.

Și-a stricat organismul din cauza alimentației haotice

În ultima perioadă, Adda a ajuns să fie invidiată pentru felul în care arată, cântăreața slăbind în doar șase luni aproape zece kilograme. Din păcate, aceasta nu a ținut o cură de slăbire, ci are probleme cu sănătatea.

”Nu țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără histamină. Am intoleranță! Fără gluten. Am intoleranță. Am renunțat și la zahăr, tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise.

Pentru că nivelul de histamina crește și am erupții pe tot corpul… tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare, etc. și stres”, a spus blonda pe InstaStory.

 

Știrea momentului. Ce trebuie să facă cei care s-au vaccinat cu Pfizer

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre