Simona Ionescu / Redactor Șef

Adda are puteri paranormale. „Am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul…”

Adda are puteri paranormale. „Am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul…”
După ani buni în care s-a confruntat cu o maladie greu de suportat, Adda si-a revenit spectaculos și a reușit să-și vadă și visul cu ochii. A scos cartea vieții ei.

După ani buni în care s-a confruntat cu o maladie greu de suportat, Adda și-a reușit să fie mereu pe prima pagină a ziarelor.

Adda are un talent special pe care multă vreme nu l-a știut nimeni. „Am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul…”

În volumul pe care Adda l-a lansat recent, cântăreața a vorbit și despre momentul în care a descoperit că simte energii și entități. Ea a afla acest lucru după ce a trăit un șoc în casă, atunci când a început să audă voci. Mărturiile vedetei sunt absolut înfricoșătoare, mai ales că habar nu avea de ce tocmai e i se întâmplă aceste lucruri și atunci a cerut ajutorul unui parapsiholog.

„Într-o noapte am auzit zgomote în casă, zgomote pe care le auzeam de mult timp, de ani întregi, dar care se intensificau în momentul în care mă opream din investigații. Alexutu dormea în dreapta mea, am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul. (…) Adda, tu trebuie să accepți că ești specială și că simți energii și entități. Am aflat că sunt bântuită de spirite.”, a mărturisit artista.

Fostul iubit a fost la un pas să o distrugă

Un alt lucru care-i va șoca pe cei care vor cumpăra cartea artistei se referă la relația pe care a avut-o cu un bărbat care a ajuns să o calce în picioare. La propriu. „(…) Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid web-cam-ul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze.

Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate. Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. (…) Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai ”, a mărturisit Adda.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre