Simona Ionescu / Redactor Șef

Adda face curățenie cu șase aspiratoare. „Pe unul am dat 3000 de euro. Cred că nu sunt sănătoasă la cap”

Adda face curățenie cu șase aspiratoare. „Pe unul am dat 3000 de euro. Cred că nu sunt sănătoasă la cap”
Adda a făcut spectacol la Teo Trandafir în podcast. Obsedate de curățenie, fetele și-au dat sfaturi, iar cântăreața i-a învățat pe români și cum să-și așeze lucrurile în șifonier...

Adda face parte din categoria femeilor care nu suportă să vadă o scamă pe jos. Drept urmare și-a cumpărat nu unul, nu două, ci șase aspiratoare. Ca să fie totul așa cum scrie la carte.

Adda: „Nu pot să fiu țiplă, aranjată, fardată, dacă la mine acasă este ceva rău. Dacă e curat în casă, da”

Adda face curățenie cu șase aspiratoare și cinci mopuri

„Mie îmi îmi vine să râd acum, cred că nu sunt sănătoasă la cap. Am șase aspiratoare în casă. Ieri m-am dus și am mai cumpărat un mop special pentru mansardă. În total am cinci mopuri… Și tot nu mi se pare că e curat în casă. (…) Am pe cineva să se ocupe, dar copii, câini… Marcelo face mizerie (n.n. Marcelo este un pește)… Ăla măcar stă în acvariu. Pe unul dintre aspiratoare am dat 3000 de euro.

E foarte bun, ce trage el… nici nu credeam că e așa ceva prin casă. a scos din saltea cumpărată de o lună… Eu am problemă. Nu pot să fiu țiplă, aranjată, fardată, dacă la mine acasă este ceva rău. Dacă e curat în casă, da. Nu e ok, dar… dorm liniștită”, a mărturisit Ada.

Adda nu se simte bine dacă hainele de pe frânghie nu se asortează cu cârligele

În casa Addei chiar și hainele sunt asortate pe frânghie cu cârligele

Pare greu de crezut, dar Adda a mărturisit că e pretențioasă chiar și atunci când își usucă rufele, având „cârligele de diferite nuanțe”. Pentru că hainele trebuie să se asorteze cu cârligele când stau pe frânghie. „Pentru că altfel nu se vede frumos. Nu pot să intru în uscătorie să văd verde cu gri”, a  spus aceasta râzând. Și hainele sunt pe culori.

„Are copilul meu în dulap, zici că sunt la magazin. Degrade totul… începe de la crem, totul frumos, până la negru. La mine, la fel, am dulapul de albe, dulapul de negre, dulapul de colorate. La Cătă la fel, păi când merge la emisiune sau undeva știe să-și facă ținuta, pentru că are totul pus cum trebuie. Șosetele, negru la negru, lenjeria intimă negru la negru, alb la alb, colorat la colorat.

O dată pe an, scot totul afară, șterg, parfumat, doar dulapul meu îmi ia o zi întreagă… dar mă face să mă simt bine”, s-a destăinuit cântăreața.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre