Simona Ionescu / Redactor Șef

Adela Popescu, despre cele mai ciudate locuri în care a dormit. A făcut-o de oaie la aniversarea soțului

Adela Popescu, despre cele mai ciudate locuri în care a dormit. A făcut-o de oaie la aniversarea soțului
Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt un cuplu formidabil, invidiat de mulți colegi de breaslă. Fericiți ca în prima zi, Adela a vrut să-i facă o surpriză soțului la aniversare, dar a făcut o greșeală mare. Iată și cele mai ciudate locuri în care a dormit vedeta.

Îi place cel mai mult să doarmă, de aceea Adela Popescu le-a povestit fanilor și care sunt cele mai ciudate locuri în care Moș Ene a venit pe la gene. Iată și ce s-a întâmplat la aniversarea soțului mult iubit, Radu Vâlcan.

Adela Popescu a postat cu puțin timp în urmă un mesaj pe contul de socializare, convinsă fiind că „greșeala mărturisită e pe jumătate iertată”. Pentru că a vrut să-i arate soțului cât de mult îi iubește, Adela i-a pregătit un delicios tort, însă în loc să pună 47 lumânări, câți ani a împlinit iubitul ei, a uitat anul nașterii și a pus 49.

„Las asta aici pentru că știu că greșeala mărturisită e pe jumătate iertată… Acesta este tortul pe care l-am pregătit surpriză pentru ziua iubitului meu. Iubit care îmi știe și îi știu probabil cele mai mari dorințe, frustrări, secrete. Sau așa vreau să cred. Știu multe despre el, mai puțin anul nașterii, se pare…  Săracu’ om e născut în 1977 și a împlinit anul acesta 47 de ani. Doar că tortul l-am făcut cu 49!!! De ce nu mi-o fi spus când a văzut??

„Ori e prea fin, ori nici el nu mai știe pe ce lume e din cauza conviețuirii cu așa nevastă ca mine”

De ce a trebuit să îmi dau eu seama singură într-o seară când făceam calculul câți ani o să aibă copiii când el o să împlinească 60 și rezultă ceva greșit. Ori e prea fin, ori nici el nu mai știe pe ce lume e din cauza conviețuirii cu așa nevastă ca mine.

PS: 9 nu are fitil pentru că e de fapt un 6 întors. Foarte fericită când l-am găsit rămas de la ziua lui Alexandru. Stresul meu ăsta era, să nu își dea seama că e un 9 improvizat. :))) E greu să vă bateți în gafe cu mine. Sau?:)”, a fost mesajul Adelei Popescu.

„M-am speriat, am crezut că am făcut 50 de ani”

După ce a citit ce a scris dulce sa soție, Radu Vâlcan i-a răspuns Adelei Popescu, în stilu-i caracteristic. „@adela_popescu, pe măsură ce citeam, m-am speriat, am crezut că am făcut 50 de ani. Apoi, ușor-ușor, mi-am dat seama că aproape fac 50 de ani. Și, de fapt, anul trecut am făcut 46 de ani și mergeam pe 47”, au fost cuvintele prezentatorului.

Mesajul Adelei a stârnit amuzamentul fanilor care i-au urat toate cele bune bărbatului, printre care Andreea Berecleanu, Octavia Geamănu, Dana Rogoz. Iar Laura Cosoi, prietena Adelei, care i-a adresat o întrebare: „Te mai pui la doi ani, Adeluca?”.

Cele mai ciudate locuri în care a dormit

Recent, Adela a vorbit pe contul de socializare și de cât de mult îi place să doarmă, înșirându-le fanilor și care au fost cele mai ciudate locuri în care a dormit. Ce spuneți de morgă, sau cu stând pe capacul de wc? Gusturile Adelei Popescu nu pot fi comentare… „Așa cum știți, mie îmi place mult, mult să dorm. 🙂 Am  uneori momente în care îmi este atât de somn, încât îmi vine să mă întind pe jos. La propriu. Și, pentru că nu o pot face chiar mereu, și oriunde, am deprins câteva modalități de a păcăli și de a reuși, totuși, să dorm, rezolvând, astfel, problema.

„La morgă, în frigider, în pauza dintre cadrele de filmare”

Am sa va las mai jos câteva situații din experiența mea, poate vă servesc drept inspirație:

– în baia nașilor copiilor noștri, cu fundul pe capacul de wc și capul sprijinit pe calorifer. 🙂

– la un eveniment monden, cu ochelarii pe ochi, în picioare, sprijinită de un perete. 🙂

– la morgă, în frigider, în pauza dintre cadrele de filmare 🙂

– în timp ce făceam pluta 🙂

Adela Popescu
Adela Popescu și Radu Vâlcan

– pe masa de operatie, inainte de anestezia generală. 🙂 Știu că pare halucinant. Radu chiar are o teorie, crede că sufăr de “boala somnului”, că altfel nu îmi explic cum e posibil”, a scris Adela pe contul de socializare.

„Între cununia religioasă și dansul mirilor”

Nu în ultimul rând, vedeta a recunoscut că a dormit chiar și între cununia religioasă și dansul mirilor. „Vestea bună e că îmi sunt suficiente 10 minute, uneori și mai puțin. Și, după acest power nap, sunt ca nouă. 🙂 Unii așa îi spun, power nap, eu îi spun că ațipesc. Care sunt cele mai ciudate locuri în care ați adormit voi?

PS: Ideea postării mi-a venit în seara asta când mă jucam cu copiii de-a grădinița și eu am ales să fiu copilul ăla care merge la somn. Am reușit să dorm doar două minute pentru că a sunat clopoțelul și m-au chemat educatoarele să servesc gustarea. 🙂 Later edit: au început să îmi scrie prietenii care mă știu: “între cununia religioasă și dansul mirilor” :))) Da. E adevărat. La nunta noastră, am prins un moment și m-am dat puțin în pat 🙂 Când m-am intors făceam roata :)”, a spus Adela.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre