Simona Ionescu / Redactor Șef

Legătura neștiută dintre fratele lui Radu Vâlcan și Alina Sorescu. Nu v-ați fi așteptat la asta

Legătura neștiută dintre fratele lui Radu Vâlcan și Alina Sorescu. Nu v-ați fi așteptat la asta
Invitată în emisiunea lui Măruță, Alina Sorescu a lăsat garda jos și a vorbit despre cum a reușit să gestioneze situația legată de divorț. Alături de ea s-a aflat și fratele lui Radu Vâlcan.

Care e motivul? Sunt puțini cei care știu că fratele lui Radu Vâlcan, Cristi, este iubitul frumoasei Iza, cea care se ocupă de imaginea Alinei Sorescu pe social media.

Fratele lui Radu Vâlcan și-a găsit iubirea. Când a cunoscut-o pe Iza, a știut că ea va fi aleasa și se pare că acesta vrea să ducă relația la alt nivel. Norocoasa este cea care se ocupă de imaginea Alinei Sorescu pe rețelele de socializare, iar Cristi a mărturisit că va fi și viitoarea mireasă. „Sunt aici cu viitoarea soție. Dacă tot a dat Alina din casă”, a mărturisit tânărul. Cătălin Măruță s-a bucurat să afle acest amănunt și i-a invitat în emisiune să-și spună povestea de iubire.

Împătimit al sportului

Anul trecut s-a aflat că fratele lui Radu Vâlcan este îndrăgostit de sport și lucrează intens la sala de forță.

Fratele lui Radu Vâlcan și-a găsit iubită

Editor de imagine pentru o casă de producție, tânărul a devenit și o mică vedetă pe conturile de socializare și postează imagini de la sală spre bucuria urmăritorilor săi.

Și mai are o pasiune Cristi, tatuajele, care arată foarte bine pe mușchii bine conturați. Între Cristi și Radu Vâlcan este o diferență de 11 ani, ceea ce nu i-a împiedicat să fie și cei mai buni prieteni. Nu au avut doar perioade bune în viață, dar frații Vâlcan au știut să treacă peste toate problemele și au fost mereu alături.

Adela Popescu își laudă cumnatul

Familia lui Radu a devenit a doua familie pentru Cristi, iar între el și Adela Popescu există o relație excelentă. Așa că prezentatoarea nu contenește să-și laude cumnatul ori de câte ori are ocazia. „Cumnatul meu, în timpul liber, e cel mai bun antrenor de fitness. La cum arată, e clar că știe treabă.”, a scris Adela Popescu într-un story pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre