Simona Ionescu / Redactor Șef

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dat vestea cea mare. Se va întâmpla pe 1 mai

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dat vestea cea mare. Se va întâmpla pe 1 mai
Gașca veselă formată din Adela Popescu, Radu Vâlcan, Smiley, Gina Pistol, Răzvan și Irina Fodor se fac afaceriști. Vestea i-a bucurat enorm pe fanii vedetelor.

1 mai va fi o zi extrem de importantă pentru Adela Popescu, Radu Vâlcan, alături de „frații” și „surorile” Smiley, Gina Pistol, Răzvan și Irina Fodor.

Prietenii s-au hotărât să îmbine utilul cu plăcutul și s-au făcut parteneri de afaceri. Au cumpărat un hotel în Vama Veche, iar marea inaugurare va avea loc pe 1 mai 2024. Vestea cea mare a fost dată de Adela Popescu, invitată la ProTV în emisiunea „Vorbește lumea”.

Blonda a anunțat că e vorba de un hotel cu 14 camere, în Vamă, locul care le place atât de mult, de care se vor ocupa toți. În acest moment, vedetele sunt „în plin proces de amenajare”, s-a ales și numele și toată așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va fi deschisă sticla de șampanie. „Tare mi-e teamă că dacă venim noi cu familiile noastre nu mai are loc nimeni”, a glumit Adela Popescu.

„Și poate o conving pe bunică-mea să-mi dea rețeta de ruladă cu ness”

La fel de fericit este și Radu Vâlcan, care a pus și pagini cu hotelul pe pagina de socializare, alături de un mesaj. „Împreună cu gașca asta de la bloc am hotărât să ne petrecem vara, toamna, dar și până târziu în primăvară. Nu pe lux. Dacă voiam asta, rămâneam la bloc. Este pe liniște nebună, pe spălat de vase, bătut covoare, șters praful de pe mese, adunat frunze din piscină.

Gașca veselă și-a cumpărat hotel la Vama Veche. Se va lăsa cu petrecere

Am zis că, dacă tot ne place Vama Veche și-am trăit niște ani pe-acolo, să avem un loc al nostru. Dar vă așteptăm și pe voi să ne ajutați la curățenie. Pentru că va fi nevoie după ce vom petrece împreună. P.S: Să vedeți ce supă Tom Yum vă fac din primăvară. Și poate o conving pe bunică-mea să-mi dea rețeta de ruladă cu ness. PA, abia aștept să ne vedem!”, au  fost cuvintele prezentatorului.

„Am făcut un locușor al nostru”

La rândul său, Răzvan Fodor le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare despre afacerea care le umple sufletul de bucurie. „Oficial, vă putem anunța că subsemnatul împreună cu soția, frații și surorile din poză ne-am unit pentru acest proiect, din care am făcut un locșor al nostru, pe care îl deschidem pentru toți cei care vor să ne treacă pragul, chiar din primăvara asta.

Nu este un loc de 5 stele, este un loc pentru familii și prieteni, la care lucrăm de zor, ca să îl facem și mai frumos pentru noi și pentru voi. Vă ținem la curent cu noutățile și mai ales cu primele petreceri nebune pe care avem de gând să le dăm acolo!”, a anunțat Fodor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre