Simona Ionescu / Redactor Șef

Adele a dat-o în bară cu o fotografie. Are legătură cu oamenii de culoare

Adele a dat-o în bară cu o fotografie. Are legătură cu oamenii de culoare
Adele și-a surprins din nou fanii cu ultima postare de pe Instagram, în care apare într-un sutien și își expune formele. Cântăreața a trecut printr-o transformare corporală majoră.

Cântăreața în vârstă de 32 de ani a adus un omagiu carnavalului Notting Hill, purtând un sutien cu steagul jamaican și cu părul coafat într-un stil asociat cu persoanele de origine africană, numită noduri Bantu. Pentru a trăi atmosfera de festival, a purtat pene galbene asortate cu sutienul.

„Fericită pentru cum ar fi Notting Hill Carnival, Londra mea iubită”, a scris Adele în descrierea fotografiei pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

https://www.instagram.com/p/CEh6gF5AwXh/?utm_source=ig_web_copy_link

Fanii au complimentat-o pe frumoasa cântăreață în secțiunea de comentarii: „M-am sufocat când am primit notificarea cu: adele tocmai a postat o fotografie nouă și mi-am pierdut respirația când am văzut fotografia !!! Te iubesc Adele”,  „Nu se poate mai bine decât atât. Apropo, ador noul aspect @adele”, „Ești minunată și ai slăbit enorm de mult…wow, felicitări!”, „Nu îmi vine să cred cât de mult ai slăbit”.

Adele este acuzată de apropiere culturală

Carnavalul Notting Hill este unul dintre cele mai populare evenimente anuale din Londra și ar fi avut loc în acest weekend. Acesta a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Originile sale datează din anii ’60, când a avut loc pentru prima dată și a celebrat cultura Caraibelor.

Cântăreața a fost dur criticată pentru apropiere culturală după imaginea distribuită pe contul de Instagram. Ideea de apropriere culturala înseamna folosirea elementelor unei culturi de către reprezentanții altei culturi considerată „dominanta”. Este văzută ca o lipsă de respect și constituie o formă de opresiune.

Apariția lui Adele a fost considerată „insensibila”, iar unele persoane au acuzat-o că profită de cultura oamenilor de culoare. Câțiva dintre urmăritori au aparat-o însă, susținând că Adele a vrut doar să pună în evidență transformarea corporală prin care a trecut și nu să ofenseze pe cineva.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre