Simona Ionescu / Redactor Șef

Adele s-a îndrăgostit! Cine este Făt-Frumos care a cucerit-o pe cântăreață?

Adele s-a îndrăgostit! Cine este Făt-Frumos care a cucerit-o pe cântăreață?
Se pare că zvonurile din online care spun că Adele este îndrăgostită nu sunt doar bârfe. Cântăreața a fost surprinsă alături de Skepta. Cei doi s-au distrat într-un centru de divertisment din estul Londrei.

Vedeta în vârstă de 32 de ani și rapperul Skepta, 38 de ani, au fost văzuți împreună, distrându-se de minune într-un centru cu jocuri de realitate virtuală din Londra. Aceștia s-au îndreptat către Otherworld, un centru de realitate virtuală dintr-o fostă gară.

O întâlnire la zona de jocuri pe VR?

Se știe că locația percepe suma de 12 lire sterline de persoană pentru o sesiune de 40 de minute în interior, până la 44 lire sterline pentru o oră și 10 minute ședința. Băuturile din incinta centrului variază de la 2 lire sterline pentru o jumătate de halbă de Stiegl Radler până la suma de 135 lire sterline pentru o sticlă de șampanie. Deci, un loc destul de scump.

„Ni s-a cerut să ne mutăm din salon pentru că sosea un VIP. Nu mi-a venit să cred că Adele tocmai a intrat cu Skepta și Jammer … După ce am jucat un joc pe VR, am văzut-o vorbind cu oamenii și punându-și cizmele în dulap. Vorbeau tare și râdeau când se jucau pe VR împreună, o auzeam de la celălalt capăt al locului … Se părea că se distrau mult împreună”, a declarat un client al centrului de divertisment.

Skepta și fosta iubită Naomi Campbell, prieteni pe viață

Zvonurile despre o posibilă idilă între Adele și Skepta vin după ce cântăreața a divorțat de soțul Simon Konecki. Ei s-au îndrăgostit în 2011 și s-au căsătorit apoi în 2017. Relația le-a adus și un fiu pe nume Angelo, în vârstă de 7 ani.

Între timp, Skepta a avut o relație scurtă cu supermodelul Naomi Campbell anul trecut, în urma căreia au rămas prieteni foarte buni. Naomi chiar a postat recent pe Instagram un text frumos, de felicitare, pentru fostul ei iubit, cu ocazia zilei lui de naștere.

Zvonurile care circulă pe rețelele de socializare despre faptul că Skepta, originar din Tottenham, o place pe Adele, au început anul trecut.

„Adele și Skepta au fost acolo unul pentru celălalt mult după ce ambii s-au despărțit de parteneri. Au o legătură strânsă și există cu siguranță o legătură specială. Ei petrec tot mai mult timp împreună. Unii dintre prietenii lor speră și prezic că ar putea ajunge să fie un cuplu minunat într-o zi”, a declarat o sursă, în septembrie 2019.

Lumea maneliștilor pregătește un priveghi cu cântec. A murit fratele lui Florin Salam

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre