Simona Ionescu / Redactor Șef

Adelina Chivu, despre prima întâlnire cu Cristi Chivu și porecla primită în Antenă. „Eram moartea pasiunii…”

Adelina Chivu, despre prima întâlnire cu Cristi Chivu și porecla primită în Antenă. „Eram moartea pasiunii…”
Adelina Chivu a revenit spectaculos pe micul ecran, după o pauză de 16 ani. Și a acceptat să-și deschisă sufletul, pentru prima dată de când este soția celebrului Cristi Chivu.

Cu ani în urmă, Adelina Chivu a decis să renunțe la a fi vedetă și să rămână doar soția lui Cristi Chivu și mama copiilor săi. S-a reîntors însă la ce știe să facă mai bine și va prezenta alături de Mihai Morar, una dintre cele mai apreciate emisiuni: „XFactor”.

„Vrajă, așa mă strigau”

Frumoasa Adelina Chivu a acceptat să participe și la primul său podcast, „Fain și simplu”, al lui Mihai Morar, unde a dezvăluit lucruri pe care nimeni nu le-a știut despre relația cu Cristi.

Bruneta a mărturisit că o perioadă după căsătorie era strigată tot cu numele de fată, iar colegii din Antena i-au pus o poreclă. „Vrajă, așa mă strigau. Un fost coleg, Marius Niță el mi-a dat această poreclă și o auzeam destul de des și Elisei la tot pasul. Și încet, încet, nu mi s-a mai spus așa”, a spus Adelina zâmbind.

„A așteptat șase luni să ies cu el la o cafea și m-a cerut în căsătorie după trei luni de relație”

Atât de mare este iubirea Adelinei pentru soțul său, încât spune că se simte dependentă de el. Dar recunoaște că nu a fost deloc ușor să o cucerească, pentru că a ieșit la prima întâlnire cu fostul fotbalist după șase luni.

„El m-a cerut în căsătorie după trei luni de relație, de când am început să ieșim împreună, adică ne-am întâlnit la un suc. Ne-am mai văzut în diverse ocazii în trecutul nostru, prima dată când aveam 19 ani, dar el nu cred că mai știa că e vorba de aceeași persoană.

Atunci eram la mare cu gașca mea de prieteni, el cu gașca lui. Eram la sfârșitul primului an de facultate, învățam la examenul domnului profesor Mihai Coman, era fascinant, te hipnotiza.

„Asta îmi mai lipsește mie, celebritatea”

Dar, repet, știam că nu e darnic la note, eu nu-mi puteam permite restanțe și atunci învățam pe șezlong la mare și Cristi cunoștea pe cineva din anturajul meu. A venit să salute, apoi a trimis un mesaj prin cineva, dacă ne putem întâlni. Tocmai dăduse gol cu Anglia și am spus: asta îmi mai lipsește mie, celebritatea. Am spus că nu am timp, am de învățat”, a spus vedeta.

„S-a deschis ușa direct în tâmpla mea, îmi curgea sânge din cap”

Adelina Chivu, în primul său podcast alături de Mihai Morar

Cristi Chivu nu s-a lăsat și a încercat și a doua oară să se întâlnească cu fata care îi furase inima, dar nici atunci n-a fost cu noroc. În acea perioadă, Adelina ținea locul unui coleg de la Mediafax care se ocupa de echipa națională și urma să meargă la aeroport să-i ia lui Chivu un interviu. Doar că acolo a avut loc un accident neprevăzut…

 „Nu știam cu ce avion vine și făceam cu rândul la pândă. Când a venit rândul meu, am spus: Vedeți că vine și s-a deschis ușa direct în tâmpla mea, eu pe jos, lată.

M-a ajutat un cameraman să mă ridic, îmi curgea sânge din cap și Cristi nu înțelegea ce s-a întâmplat. Apoi în cantonament la Săftica a întrebat un coleg de-al meu cine sunt și dacă ar putea să… Mi s-a transmis mesajul și tot n-am acceptat.”, și-a amintit Adelina.

„Încercam să fug de o relație cu un fotbalist, pentru că nu-i dădeam nici o șansă”

„Nici a treia oară n-a avut noroc. A așteptat șase luni în care îmi scria un prieten comun. Nu am vrut să ne vedem sau să vorbesc. El era în Italia, ar fi trebuit să merg acolo și așa ceva nu există.

Și a venit vara când era ziua de naștere acestui prieten comun, dar nici atunci nu m-am dus pentru că știam că e el acolo”, a mărturisit Adelina. Dar cei din redacția Antenei, știind că este în țară a dorit să aibă loc un interviu cu fotbalistul.

„Ca să evit această situație, i-am spus să ne vedem să discutăm lucrul ăsta, pentru că se întinde de ceva vreme. Se aflase ceva prin presa acidă. (…) Încercam să fug de o relație cu un fotbalist, pentru că nu-i dădeam nici o șansă și pentru că nu mi-ar fi plăcut să fiu un nume pe o listă”, s-a destăinuit Adelina.

La prima întâlnire, bruneta a purtat șlapi

Ca să nu ajungă el în Antenă, Adelina a acceptat să meargă să meargă la o discuție, pentru a lămuri situația. Și a făcut-o fiind încălțată în șlapi. „Eram machiată de televiziune, într-o cămășuță, pantaloni de trening și șlapi. Moartea pasiunii…

Chitită să-i spun că nu se poate, îmi face un rău, e baltă plină. El face și acum mișto de mine, pentru că având mașina manuală, șlapul drept era puțin tocit. Și în trei luni ne-am logodit”, și-a spus povestea Adelina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri