Simona Ionescu / Redactor Șef

Adelina Pestrițu, gafă la geografie și turism. Taxată fără milă, influenserița s-a arătat slabă și în replică

Adelina Pestrițu, gafă la geografie și turism. Taxată fără milă, influenserița s-a arătat slabă și în replică
Sfârșitul lui 2023 nu a fost tocmai cum se aștepta Adelina Pestrițu. Frumoasa brunetă a dat cu stângul în dreptul. Să nu știe oare vedeta noastră geografie, dacă a făcut această gafă? Oricum, explicația ei e de nota 1, lipsită de creativitate.

Adelina Pestrițu, gafă la geografie și turism. A plecat să se distreze în Laponia pentru a treia oară, în cadrul unei campanii publicitare, care a dus acolo gratuit mai multe influenserițe și vedete. Dar culmea culmilor, Adelina Pestrițu a încurcat acest loc mirific cu Polul Nord. Celebrul consultant în turism Răzvan Pascu n-a putut să treacă cu vederea această gafă a brunetei și a pus-o la punct. De aici, scandalul!

„Cam despre asta e vorba atunci când nu călătorești cu cine trebuie, îl cauți pe Moș Crăciun la Polul Nord”

“Am văzut o influenceriță celebră care a venit anul acesta a treia oară consecutiv în Laponia și a scris că e mișto la Polul Nord. Doar că de aici de unde suntem noi (și ea) și până la Polul Nord sunt cam 2700 km, adică mai mult decât de la București până la Londra. Cam despre asta e vorba atunci când nu călătorești cu cine trebuie, îl cauți pe Moș Crăciun la Polul Nord, apoi ștergi comentariul meu și îți modifici postarea originală”, a notat Răzvan Pascu, un vechi consultant în turism, pe o rețea de socializare.

Adelina Pestrițu, a treia oară în Laponia. Sursă foto: instagram

„Și am făcut o glumă, spunându-i că urmează să deschid și eu una și îi voi face concurență, apoi a început atacul”

Adelina Pestrițu nu s-a lăsat și a reacționat imediat. A atacat urât, acuzându-l pe Răzvan Pascu de interese dubioase. Vedeta s-a plâns că a fost „admonestată în spațiul public”, apoi a menționat că a făcut o glumă cu un domn, iar de aici a început nebunia.

„Dragii mei, nu se putea termina anul fără ca eu să fiu admonestată în spațiul public pentru o greșeală. Lucrurile stau așa: la o postare despre Laponia am spus că merg la Polul Nord, în aeroport m-am întâlnit cu un domn care deține o agenție de turism. Și am făcut o glumă, spunându-i că urmează să deschid și eu una și îi voi face concurență, apoi a început atacul”, s-a destăinuit Adelina Pestrițu pe rețeaua de socializare. După ce și-a șters gafa geografică.

Ca să fim drepți, Răzvan Pascu are vreo 20 de ani vechime în turism, așa că o concurență cu o posibilă firmă a Adelinei Pestrițu l-ar lăsa rece.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre