Simona Ionescu / Redactor Șef

Adelina Pestritu l-a executat pe nepotul mitocan a lui Becali. Ce sumă i-a luat vedeta

Adelina Pestritu l-a executat pe nepotul mitocan a lui Becali. Ce sumă i-a luat vedeta
Nepotul lui Gigi Becali e bun de plată. A fost executat de Adelina Pestrițu care l-a dat în judecată pentru ofense aduse public, și a câștigat.

“Dumnezeu lucrează prin oameni. Nu este prima dată când cred sau spun asta. De ce? Vreau să vă povestesc. În urma unui proces pe care l-am câștigat, instanța a decis că trebuie să-mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat în posesia acestei sume.

Scopul acestui proces nu a fost să mă îmbogățesc, ca urmare, banii nu vor zăbovi la mine în cont și vor fi folosiți pentru achiziționarea acestor echipamente de protecție vitale pentru personalul de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, din București”, a anunțat, recent, fotomodelul.

Imediat ce l-a executat pe nepot, Adelina Pestrițu nu a păstrat banii și i-a direcționat către personalul medical care avea nevoie de ei pentru a achiziționa echipamente medicale.


Paul McCartney, șef de trib. Va domni peste 5.000 de supuși

Ditamai scandalul iscat de o bijuterie. Meghan Merkle e la mijloc


Totul a pornit de la faptul că, 2016, Lucian Becali a acuzat-o pe Adelina Pestrițu că ar accepta, din interes, compania anumitor bărbați. Ofensată, bruneta l-a dat în judecată, iar procesul s-a încheiat în urmă cu câteva luni, bruneta câștigând. Nepotul patronului de la FCSB a fost obligat să-i achite vedetei suma de 19.000 de lei.

Acuzat de violență conjugală. Iubita rămâne: primește cadouri scumpe

Nu e singura problemă a lui Lucian Becali. Nunta care era anunțată cu surle și trâmbițe, nunta anului, pare să se cam amâne. Nepotul „moștenitor” al lui Gigi Becali e acuzat că și-a agresat noua iubită. Cancan scrie că are informații cum că acesta ar fi bătut-o pe tânără, scandalul fiind așa de mare încât vecinii au sunat la 112 și a venit poliția.

Scandalul ar fi avut loc chiar în locuința din Pipera a lui Lucian Becali. Se pare că între cei doi, de la o simplă dispută, s-ar fi ajuns la violență conjugală. Până la sosirea oamenilor legii, tânărul a fugit de acasă.

Se pare că nu e prima dată când lucrurile scapă de sub control în relația lui Lucian Becali cu modelul, scrie cancan.ro. După un alt episod, tânărul i-ar fi cumpărat iubitei, cadou de împăcare, un Mercedes GLA. „Bătăile pe care le încaseză domnișoara sunt epice și știute de multă lume”, a mai dezvăluit aceeași sursă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre