Simona Ionescu / Redactor Șef

Adevărul despre scandalul cu Florin Salam de la cea de-a doua nuntă de unde a fost dat afară. Era manelistul drogat?

Adevărul despre scandalul cu Florin Salam de la cea de-a doua nuntă de unde a fost dat afară. Era manelistul drogat?
Două incidente care s-au viralizat zilele acestea pe internet îl are protagonist pe manelistul Florin Salam. Presa a relatat că artistul a fost data afară de la două nunți. Doar că, de la cea de-a doua, întâmplară e ca un banc cu radio Erevan.

Presa a relatat că, zilele trecute, aflat sub contract la o nuntă, Florin Salam a fost oprit deoarece nu putea să cânte. Filmările realizate în acel moment îl arată în afara spațiului unde petreceau nuntașii, aparent abătut, retrăgându-se, în timp ce alți oameni vorbesc aprins cu el.

Între timp, a apărut un nou clip cu Salam implicat într-un scandal în timpul unei cântări la o nuntă. Fanii au crezut că acesta a fost din nou dat afară pentru că nu a putut cânta. După imaginile apărute de la nunta precedentă, unde se vedea clar ca nu e într-o stare bună pentru a susține un spectacol, Salam a declarat ca băuse peste măsură. De data aceasta, la a doua nuntă, imaginile sunt, de fapt, de la finalul momentului artistic.

@tzonica Florin Salam dat afara iar de la nunta #florinsalam #florinsalam_official #scandal #nunta #florinsalam🎶🎵🎼 ♬ original sound – Tzonica

„Cinci minuțele” se aude în mocrofon, solicitarea unora dintre nuntași, dar, în scurt timp, un bărbat ia microfonul din mâna lui Florin Salam și îl invită afară.

Așa cum alți petrecăreți au dezvăluit în postări pe TikTok, momentul plecării lui Florin Salam de la nuntă nu a fost o „concediere” a acestuia, ci, din contră, manelistul și-a susținut recitalul, conform programului, însă nu a mai rămas să cânte extra, pentru că nu era în apele lui. Tocmai din acest motiv artistul a decis să părăsească petrecerea, fără să mai rămână, așa cum obișnuiește, să mai cânte și după timpul stabilit conform programului. Pe înregistrare se aud vorbe în limba rromani, iar un internaut a tradus ceea ce spuneau bărbații din jurul lui Salam. El a și scris la postarea cu Salam de la a doua nuntă.

„Nu a fost dat afară, i s-a terminat programul și voia să mai stea 5 minute și barbatu ala nu la lăsat sa cânte și ala la scos afara sa pleaca. Din câte am înțeles sa își strângă lucrurile sa pleaca ca nu îl lasă sa își face treaba asta am inteles doar”, a comentat internautul vorbitor de limba rromani.

Florin Salam, acuzații grave la adresa nuntașilor

Deranjat de cele vehiculate în mediul online, Florin Salam a făcut o postare în care explică cele întâmplate. „Știe toată lumea că am avut patru nunți cu o seară înainte.(…) Am plecat bine de acolo, dar, la sfârșit, am simțit ceva. Nu știu din ce pahar am băut, cum am băut, că nu era problema la mine, că n-am mai băut. Nu știți că am băut? La orice nuntă beau acolo, să fac atmosferă, asta e viața noastră.

Nu știu ce s-a întâmplat, că mi s-a blocat creierul.(…) Mi-au băgat ceva în pahar, a fost mai rău decât ce credeți voi. Asta este, bine că nu s-a întâmplat ceva cu viața mea și sunt bine”, a povestit acesta.

Florin Salam a avut discuții aprinse cu nuntașii la finalul recitalului

Amintim că în vara anului trecut, Florin Salam a fost internat în spital, bolnav, dând mari emoții familiei și fanilor. Așa cum vă amintiți, la momentul respectiv s-a anunțat „pe surse” ce e mai rău despre acesta, însă, după zile lungi de boală, manelistul și-a revenit și, în luna august, viața sa artistică a reintrat în normal.

Sursa foto: Instagram, capturi video

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre