Simona Ionescu / Redactor Șef

Adi Minune, la chef cu interlopii, pe post de naș. Poliția le-a spart botezul cu 250 de persoane

Adi Minune, la chef cu interlopii, pe post de naș. Poliția le-a spart botezul cu 250 de persoane
O petrecere care găzduia aproximativ 250 de invitați din Buzău a fost întreruptă de organele de poliție. La eveniment participa și celebrul manelist Adrian Minune, în calitate de naș.

La petrecerea la care Adrian Minune participa în calitate de naș de botez, participau și alți interpreți cunoscuți, dar și mulți interlopi. Florin Salam plănuia să ajungă și el la eveniment, însă polițiștii au întrerupt distracția în jurul orei 22.30, astfel încât manelistul nu a mai ajuns.

Organizatorul evenimentului cercetat pentru proxenetism

Oamenii legii au constatat că organizatorul, tatăl copilului creștinat, este cercetat și pentru proxenetism. Mai exact, din datele intrate în posesia evz.ro, reiese că tatăl copilului botezat în vârstă de 31 de ani, patron al localului în care s-a desfășurat petrecerea cu 250 de invitați, se afla sub control judiciar, alături de un alt bărbat, de 28 de ani. Amândoi sunt acuzați de proxenetism, într-un alt dosar, în care cumătrul lui Adrian Minune a fost pus sub acuzare

Drept urmare, polițiștii vor informa instanța cu privire la petrecerea pe care a organizat-o luni seară, încălcând toate regulile de prevenire a îmbolnăvirii.

Practic, oamenii legii au descins în comuna Merei, din județul Buzău, la un cort în care aveau informații că se organizează o petrecere cu sute de invitați. Când au ajuns la Merei, polițiștii au găsit în cortul respectiv circa 250 de persoane, care nu respectau nici o regulă de prevenire a coronavirusului.

Tatăl copilului botezat amendat cu 10 000 de lei 

Legat de acest aspect, oficiali din Poliția Română au precizat, pentru evz.ro, că ieri, în intervalul 19.00 – 01.00, „în cadrul unor acțiuni organizate pe raza municipiului Buzău și a comunelor limitrofe, polițiști împreună cu jandarmi, au controlat un agent economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente private din Merei”.

„Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un eveniment (botez) la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoștință organizatorului – un tânăr de 31 de ani din localitate prevederile legale și au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19. 

În consecință, s-a luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului amendă de 10.000 lei, conform legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemie de Covid-19.

În urma intervenției toți participanții au părăsit locația

Oficiali din Poliția Română au mai precizat că, în urma verificărilor în bazele de date specifice, a reieșit că tânărul de 31 de ani din Merei se află sub măsura preventivă a controlului judiciar. Astfel, au fost informate autoritățile competente pentru a dispune în consecință.

Legat de cumătrul lui Adrian Minune, DIICOT transmitea, atunci când a fost trimis în judecată, că racola fete din România și Bulgaria, prin metoda „Lover Boy” și le obliga să se prostitueze.

Iată ce a transmis Poliția Română legat de acest caz, pe 22 iulie 2020: „Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au efectuat 13 percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de proxenetism și spălare de bani”.

Totodată, „poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au documentat activitatea infracţională a unui grup infracțional organizat (alcătuit din 12 membri), specializat în proxenetism și spălare de bani, ce ar fi acționat în mai multe țări din spațiul European”.

Actorul George Mihăiță, considerat „om orchestră”. Când era elev, era bufonul claseipolitie, adi minune, 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre