Simona Ionescu / Redactor Șef

Adi Minune s-a ținut de cuvânt. Iată cum a apărut la nunta fiicei sale!

Adi Minune s-a ținut de cuvânt. Iată cum a apărut la nunta fiicei sale!
Adrian Minune a făcut senzație la nunta fiicei sale. Regele manelelor a arătat perfect în ținuta aleasă. S-a ținut de cuvânt cu slăbitul!

Nu doar Cati, soția lui Adrian Minune și fiicele artistului au arătat spectaculos la nunta Adrianei, ci și artistul. A slăbit și a fost apreciat pentru noua imagine afișată.

Cum își menține noua siluetă Adrian Minune

Adrian Minune, înainte și după operația de micșorare a stomacului. Schimbarea e radicală!

Adrian Minune i-a făcut fiicei sale, Adriana, nunta de vis pe care și-a dorit-o. Artistul a apărut schimbat radical, în ținute scumpe, după ce a slăbit kilograme bune. Cântărețul s-a operat la un medic cunoscut și rezultatul final a fost cel așteptat.

Adrian Minune și Cati, într-o formă de zile mari

De când s-a transformat, Adrian are mare grijă să nu se îngrașe și pregătește mâncăruri delicioase la grătarul din curte. Și nu ratează nici o ocazie să se plimbe cu bicicleta.

Cati Simionescu, într-o formă de zile mari

Petrecere de cinci stele!

Nici Cati Simionescu, nu s-a lăsat mai prejos, a apărut cu o nouă siluetă la nunta fiicei sale. Soția lui Adrian Minune a ținut cură de slăbire și și-a etalat noua siluetă într-o rochie spectaculoasă având grijă ca totul să se desfășoare ca la carte.

Nuntă spectacol

Nunta de lux a avut loc la un ballroom din Tunari

Cât privește nunta Adrianei, a fost un adevărat spectacol. De la organizarea pe care a făcut-o în grădina casei, unde a adus mii de flori albe și covor roșu, până la petrecerea care a avut loc la un local luxos din Tunari.

Adrian Minune n-a putut să se abțină și a cântat și la nunta fiicei sale, alături de Georgiana Lobonț ultima melodie pe care au scos-o împreună. Și-a dansat nevasta și au plâns împreună de fericire. 

La unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața familiei Simionescu, a curs băutura fină, iar mâncărurile rafinate au fost apreciate de toți invitații.

Cu siguranță, recitalul lui Florin Salam a fost cel mai așteptat, iar „cumătrul” lui Minune a făcut ce știe cel mai bine de o viață: să nu lase pe nimeni să stea pe scaune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre