Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Brîncoveanu, iubitul Andreei Marin, cheamă în instanță o bătrână care a decedat. Situație bizară

Adrian Brîncoveanu, iubitul Andreei Marin, cheamă în instanță o bătrână care a decedat. Situație bizară
Iubitul Andreei Marin se chinuie de ani buni cu un proces care pare să nu se mai termine.

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, e cu nervii la pământ. Iată ce pas a făcut acesta pentru a rezolva situația în care se află.

Adrian Brîncoveanu, iubitul Andreei Marin, cheamă în instanță o bătrână care a decedat. Situație bizară

Iubitul Andreei Marin parcă nu mai scapă de problemele legate de locuința din România. De doi ani, el se luptă să i se facă dreptate. În acest moment, el a ajuns să se judece chiar și cu vecina care a trecut în neființă. Povestea a început după ce vecina lui Adrian, Eugenia C. a făcut modificări vilei în care și ea avea un apartament, ca și consulul. A făcut modificările fără acordul acestuia.

Ce spune instanța

În urma procesului, judecătorii au venit și cu o hotărâre. ”Admite, în parte, cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul BRÎNCOVEANU ADRIAN în contradictoriu cu pârâta C. EUGENIA. Obligă pârâta să desființeze camera creată în podul imobilului situat în București.

Inclusiv scara de acces către pod, fereastra creată în acoperiș și instalațiile aferente camerei, precum și să refacă continuitatea planșeului de lemn de peste etaj și acoperișul, acestea urmând a fi aduse în starea anterioară efectuării lucrărilor de construcție de către aceasta. (…)

Obligă pârâta să desființeze pereții de închidere ai balconului imobilului situat în București și să refacă structura inițială din lemn. Obligă pârâta să readucă spațiile WC 6 și camera de baie nr. 5 din imobilul situat în București, astfel cum au fost identificate în raportul de expertiză întocmit în cauză, în starea anterioară efectuării modificărilor”, a fost decizia executorie a magistraților.

De asemenea, vecina trebuia să igienizeze și spațiile comune, iar Brîncoveanu trebuia să înceapă toate demersurile, pe cheltuiala femeii.

Adrian Brîncoveanu a deschis acum un nou proces

Doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și lucrurile au început să se complice după ce Eugenia C. a murit. Pentru că nu a avut încotro, Adrian Brîncoveanu a fost nevoit să deschidă un alt proces. Ceea ce s-a și întâmplat. Dosarul, al cărui obiect este cerere necontencioasă de curatelă, e deschis la Judecătoria Sectorului 2 din București.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre