Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Enache, bunic. Ce-l pune Diana să-i facă nepoatei când nu vrea să doarmă

Adrian Enache, bunic. Ce-l pune Diana să-i facă nepoatei când nu vrea să doarmă
De când Gogoșica, așa cum își alintă nepoțica a venit pe lume, Adrian Enache e topit. Nu rezistă nici o zi fără să nu o strângă în brațe.

Adrian Enache n-a crezut niciodată când i se spunea că odată ce va deveni bunic își va iubi mai mult nepotul decât pe proprii copii. A înțeles acum câtă dreptate aveau prietenii…

Într-o intervenție pentru Antena Stars, Adrian Enache a vorbit despre minunăția din viața lui, micuța Maria Ilinca, nepoțica care l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume. Iubitul cântăreț a afirmat că până nu demult a fi bunic era în viziunea lui să meargă în baston, dar și-a schimbat definitiv gândirea.

Artistul spune că nu rezistă mai mult de două zile fără să-și vadă nepoțica, un îngeraș trimis de Dumnezeu pe pământ. El a mărturisit că micuța îi cunoaște vocea, iar când nu vrea să adoarmă, fiica sa Diana îl roagă să îi cânte ceva. Adrian Enache se conformează și imediat Moș Ene vine pe la gene.

„Până acum i-am cântat Silent Night”

„Eu îi spun regina Maria și Gogoșica, iar când nu vrea să doarmă mă cheamă Diana și îi cânt. Am început cu Silent Night și văd că funcționează foarte bine. La două zile mă duc să o văd, pentru că mi-e dor de ea. Îmi lipsește enorm, e o stare unică a fi bunic. Pentru mine ideea de bunic era să mergi în baston, dar eu nu mă simt”, a povestit în stilu-i caracteristic Adrian Enache, care arată mai bine ca niciodată.

Un bunic și o mămică în culmea fericirii

Dida Drăgan, după 30 de ani la Sala Palatului la concertul extraordinar al lui Adrian Năstase

În ceea ce o privește pe Diana, e o mămică fericită și împlinită, care acum se reface. Artista va reveni pe scenă pe 14 noiembrie, când va avea loc concertul tatălui său, la Sala Palatului. Și tot atunci, Adrian Enache va avea un invitat de prestigiu. E vorba de celebra cântăreață Dida Drăgan, care va reveni la Sala Palatului după 30 de ani.

„Diana va reveni pe scenă pe 14 noiembrie, la Sala Palatului, prima dată în calitate de mămică, cu un cântec din repertoriul lui Michael Jackson și mulți copii lângă ea. Invitată va fi Dida Drăgan, care va reveni la Sala Palatului, după 30 de ani. Iuliana Marciuc e producătoarea spectacolului meu și o să fie o seară de vis ca în Las Vegas, acolo unde eu plec în fiecare ianuarie”, s-a destăinuit Enache.

Nu în ultimul rând, cântărețul a precizat că botezul micuței Maria e posibil să aibă loc peste vreo trei luni. „Ne vom aduna toți bunicii, cu Romică Țociu. Copiilor le e bine așa, nu i-am întrebat de căsătorie, deocamdată toată atenție e pe micuța Maria”, a mai spus artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre