Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Enache își va serba ziua de naștere pe scenă. „Mă întreabă oamenii dacă trăiesc în frigider”

Adrian Enache își va serba ziua de naștere pe scenă. „Mă întreabă oamenii dacă trăiesc în frigider”
12 iunie va fi o zi cu totul specială pentru Adrian Enache. Bunicuțul rock and roll își va serba ziua de naștere pe scenă, într-un mod cu totul inedit.

Adrian Enache, alături de fiica sa Diana au fost prezenți la Observatorul Antenei 1. Artistul și-a anunțat fanii că își va serba ziua de naștere pe 12 iunie, pe scenă, într-un concert extraordinar la Sala Dalles, unde îi așteaptă pe toți cei care îl iubesc.

Adrian Enache își va serba ziua de naștere pe scenă. „După spectacol, nimeni nu pleacă”

„Miercuri o să-mi fac ziua de naștere ca niciodată până acum, pe scenă, cu publicul meu de la orele 19.00. Voi avea invitați de seamă din România și nu numai, va veni Vlad Crețu, chitaristul de la Supermarket, baletul Hight Class și surorile Galeriu, care cântă extraordinar.

Au fost colegele mele la școala de canto, la Mihaela Runceau, Dumnezeu să o ierte. (…) Emoția e materia primă din care e construit artistul și ce e original la acea seară care va fi este că după spectacolul care va dura în jur de o oră și jumătate, nimeni nu pleacă. Publicul și invitații de onoare va avea parte de mâncare bună și șampanie”, a anunțat artistul.

„Când Maria nu adormea, venea bunicul. O obosește și s-a rezolvat problema”

Diana Enache, surprize mari pentru ziua tatălui

Simpatic cum îl știe toată lumea, Adrian Enache spune că se ține atât de bine, încât „lumea mă întreabă dacă trăiesc în frigider”. Diana Enache a recunoscut că tatălui său i-a fost greu la început să accepte că e bunic, dar acum a făcut-o și acest lucru o bucură enorm.

„Mă bucur că și-a asumat acest rol, pentru că spunea că nu arată a bunic. Și acasă e exact cum îl vezi, iar când aveam probleme cu Maria și nu adormea, venea bunicul. O obosește și atunci adoarme foarte bine”, a declarat fiica lui Adrian Enache. Tânăra mămică a mărturisit că tatăl său va avea parte de multe surprize, „i-am pregătit momente speciale, dar nu spun mai multe pentru că nu vreau să se prindă cu nasul său fin”.

Pe de altă parte, Diana Enache a amintit de momentul Sălii Palatului când ea a apărut prima dată pe scenă după naștere. „A fost un moment cu corul de copii, eu eram la o lună după naștere, iar tata a plâns pentru prima oară”. Mai în glumă, mai în serios, s-a vorbit și de botezul micuței Maria, iar mama a spus că „vor pune cinci microfoane pe tăviță, bani, carte, dar și un rujuleț”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre