Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Loghin, regina muzicii populare, petrecere de ziua de naștere. Fuego i-a cântat, un alt artist a invitat-o la dans. Video

Irina Loghin, regina muzicii populare, petrecere de ziua de naștere. Fuego i-a cântat, un alt artist a invitat-o la dans. Video
19 februarie a fost o zi cu totul deosebită pentru marea artistă a românilor, Irina Loghin. Celebra cântăreață și-a serbat ziua de naștere și a dat o petrecere pe cinste. Fuego i-a fost alături.

Fuego, formația Alesis și alți prieteni buni au fost alături de regina muzicii populare, Irina Loghin la aniversare. Dar toată lumea a fost cu ochii pe cel mai frumoasă fată: nepoțica vedetei.

Nepoțica Irinei Loghin a fost în centrul atenției

Îmbrăcată elegant, în alb și negru, Irina Loghin a fost mai frumoasă ca niciodată la împlinirea celor 84 de ani. Departe de a-și arăta vârsta, pentru că Irina pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe, celebra cântăreață de muzică populară a fost din nou la înălțime. Alături de familia sa s-a aflat și Fuego, dar și Romeo și Alina Negoiașa, adică formația Alesis, nimeni alții decât nașii nepoțelei artistei. Micuța, pe care bunica n-a scăpat-o din ochi, a fost în centrul atenției, iar mama, Irinuca, a îmbrăcat-o într-o rochiță albă, ca aripile unui înger.

 

Cântăreața a dansat cu Romeo

În timp ce toată lumea prezentă cânta binecunoscuta melodie ”Vă rog să-mi acordați…”, Irina Loghin a dansat cu Romeo, în aplauzele celor prezenți. Irina Loghin a postat și un video pe contul de socializare în care, la un moment dat, apare și soțul Irinei Loghin, fostul sportiv Ion Cernea, bucuros că are lângă el o asemenea femeie puternică și talentată.

„Sunt fericit pentru că sărbătorim această doamnă frumoasă și specială”

Irina Loghin le-a mulțumit fanilor săi pentru toate mesajele frumoase pe care le-au trimis la ceas aniversar și și-a cerut scuze dacă nu a putut să le răspundă tuturor. „Sunt fericit pentru că sărbătorim această doamnă frumoasă și specială care lasă moștenire bijuterii muzicale pentru folclorul nostru autentic. Și m-am bucurat să o văd bine, să o văd sănătoasă, fericită, alături de copiii ei și sunt extrem de bucuros pentru că și anul acesta suntem din noi lângă ea”, a fost mesajul lui Fuego.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre